به گزارش خبرگزاری مهر ، محمدرضا ظفرقندی، در کنگره بین المللی سرطان پستان، با اشاره به خدمات ارزشمند دکتر ملک حسینی در عرصه پزشکی و پیوند کبد و راه اندازی بخشهای مهم جراحی، وی را الگوی بارز اخلاق و رفتار برشمرد که تشنه خدمت به بیماران و همنوعان خود است و از درمان و خدمت به بیماران لذت می برد.
وی با اشاره به اهمیت رابط پزشک و بیمار که اساس کار طبابت است، خاطرنشان کرد: سرمایه های اجتماعی نظیر دکتر ملک حسینی را باید به نسل جوان و جامعه شناساند. باید الگوسازی و تحلیل کنیم که می توان با تمامی مشقات و سختی ها به توفیقات عالیه دست یافت و با توکل به خداوند و رعایت اخلاق به خدمت رسانی پرداخت.
ظفرقندی در ادامه با اشاره به تلاش های اثرگذار و نگاه کارشناسی دکتر اکبری در حوزه درمان سرطانها تاکید کرد: در حوزه درمان سرطان باید کارهای کلان انجام داد که این کارها می تواند یک جمعیت را نجات دهد. متاسفانه ابتلا به سرطان در حال افزایش است و شاهد افزایش ۲۸ درصدی شیوع ابتلا به سرطان از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۶ هستیم . این شیوع در جوامع کمتر توسعه یافته بیشتر مشاهده می شود بنابراین سرطان به پیشرفت و توسعه و سبک زندگی ارتباط دارد.
رئیس سازمان نظام پزشکی، با اشاره به اینکه در حوزه سلامت در دنیا بیشترین هزینه ها صرف درمان سرطان ها می شود، گفت: بیشترین عمر از دست رفته در کشور ما ناشی از تروما است.
وی، جوانان را بیشترین قربانی تروما برشمرد و تاکید کرد: پزشکی بدون حل مشکلات اجتماعی موفق نمی شود و در بحث تروما و سرطان اگر علت آنها را اصلاح و رفع نکنیم صرفا به درمان علامت پرداخته ایم.
رئیس سازمان نظام پزشکی خاطرنشان کرد: با توجه به تشخیص زودرس، بهبود روش های درمانی و تشخیصی و پیشرفت های صورت گرفته ارزیابی ها نشان می دهد که در ۱۰ سال آینده ۳۰ درصد از مرگ و میرهای ناشی از سرطان کاهش یافته و بقای به زندگی افزایش پیدا می کند.
وی، اظهار امیدواری کرد که با همکاری تمامی متخصصان و سازمان ها و سیاستگذاران برنامه ریزی دقیقی برای رفع مشکلات انجام شود.
نظر شما