پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ اسفند ۱۳۹۷، ۲۲:۲۰

مدیر گروه بین المللی عکاسان آزاد خبر داد:

مشارکت عکاسان ۵ کشور خارجی در نمایشگاه عکاسان آزاد در اصفهان

مشارکت عکاسان ۵ کشور خارجی در نمایشگاه عکاسان آزاد در اصفهان

اصفهان- مدیر گروه بین المللی عکاسان آزاد گفت: به دنبال برگزاری نمایشگاه گروهی عکاسان آزاد در استانهای مختلف، اثرات هنری عکاسان از پنج کشور خارجی در اصفهان به نمایش گذاشته میشود.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا ناصری عصر شنبه در  مراسم افتتاح اولین نمایشگاه گروهی عکاسان آزاد اظهار داشت: امسال اقدام به برگزاری نمایشگاه گروهی عکاسان آزاد در استان های مختلف کردیم که تاکنون این نمایشگاه در تهران، همدان،‌ بیرجند و قائم شهر برگزار شده است.

وی  با اشاره به اینکه امروز  این نمایشگاه عکس در اصفهان کلید خورد، بیان داشت: در این نمایشگاه ۳۹ اثر از عکاسان داخلی و خارجی به نمایش گذاشته شده سات که هشت اثر آن از کشورهای کانادا، هلند،‌ آلمان، کره جنوبی و افغانستان است.

مدیر گروه بین المللی عکاسان آزاد ادامه داد: این نمایشگاه با هدف ترویج و نشر عکاسی و تبادل افکار بین هنرمندان عکاس برپا شده است.

وی با اشاره به اینکه ۴۹ هزار نفر از ۱۷ کشور عضو تشکل عکاسان آزاد هستند، ادامه داد: در این نمایشگاه اثرات پنج هنرمند عکاس از اصفهان به نمایش گذاشته می‌شود.

ناصری با اعلام اینکه در ایران هنوز ارتباط بین مردم و عکاسان آن گونه که باید شکل نگرفته است  و همین مسئله کار عکاس را سخت کرده است، ابراز داشت: هر گاه یک عکاس اقدام به عکس انداختن از فردی می کند مردم این حس را دارند که شاید مورد سوء استفاده قرار بگیرد و این در حالی که در کشورهای خارجی عکاسان با این مشکل مواجه نیستند،.

وی ادامه داد: ما به دنبال این هستیم که با برگزاری نمایشگاه های عکس بتوانیم مردم با هنر عکس و عکاسان پیوند بزنیم و آنها را برای برپایی این نوع برنامه های فرهنگی مشتاق کنیم.

کد خبر 4550479

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha