پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۵:۲۰

فرماندار جم:

آب سد باغان تا سال ۹۹ به صنایع جم می‌رسد/ وضعیت آبی خوب نیست

آب سد باغان تا سال ۹۹ به صنایع جم می‌رسد/ وضعیت آبی خوب نیست

بوشهر - فرماندار شهرستان جم گفت: آب سد باغان تا سال ۹۹ به صنایع شهرستان می رسد و اگر در مصرف آب صرفه جویی نشود از ابتدای ۹۸ بحران خواهیم داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسینی ظهر دوشنبه در نشست شورای حفاظت از منابع آب بیان داشت: شرایط سفره های آب زیرزمینی شهرستان جم اصلا خوب نیست و اگر در بخش های کشاورزی، صنعت و خانگی صرفه جویی نکنیم از ابتدای سال ۹۸ وارد بحران جدی خواهیم شد.

حسینی تاکید کرد: باید از ظرفیت رسانه ها، فضای مجازی، مجامع عمومی، شوراها، متنفذین و نخبگان جامعه برای آگاه سازی در حوزه آب بهره برد. متاسفانه در بخش اطلاع رسانی، اقدامات دستگاه های مسئول بسیار ضعیف است.

وی با بیان اینکه اگر  دستگاه‌های مسئول در حوزه آبرسانی نیاز به حفر چاه یا کفشکنی دارند ،گفت: باید تا قبل از اتمام سال جاری اقدامات لازم را انجام دهند تا در سال آتی با مشکل مواجه نشوند.

فرماندار جم خاطرنشان کرد: در بحث سنگ‌شکن‌ها، دستگاه‌های اجرایی فقط مجوز صادر کردند اما بر روند و میزان برداشت ها نظارتی نداشته اند. با صدور مجوزهای غیر اصولی، یک نفر را میلیاردر و هزاران نفر را دچار بحران‌های زیست محیطی کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: قرار شد سنگ‌شکن‌ها به سمت واریز کوهی بروند تا بیش از این آسیب به بستر رودخانه‌ها وارد نشود اما تاکنون یک قدم در این زمینه برداشته نشده است.

رئیس شورای حفاظت آب شهرستان جم با بیان اینکه از اشتغال زایی استقبال می کنیم، افزود: نباید این اشتغال زایی به قیمت نابودی منابع شهرستان باشد. ادامه این وضعیت پذیرفتنی نیست و با قاطعیت برخورد می کنیم.

این مسئول اظهار داشت: حفظ حریم و بستر رودخانه ها ضروری است و دستگاه های اجرایی با همکاری شوراها و شهرداران و دهیاران، اجازه سوء استفاده و تجاوز به انفال را ندهند.

حسینی تاکید کرد: در حوزه کشاورزی باید میان متخلفان سودجو و فرصت طلب با کشاورزی که از این طریق امرار معاش می کند تفاوت قائل شد. اگر فردی به قصد سودجویی در حال تخلف است باید با قاطعیت برخورد شود اما نمی توان به معیشت کشاورزان خرد شهرستان که زندگی را از این طریق اداره می کنند سخت گرفت.

فرماندار جم به بیان اینکه طبق اعلام آب منطقه‌ای استان بوشهر، خط انتقال آب سد باغان به بخش ریز تا پایان سال ۹۸ با تامین اعتبار شرکت پالایش گاز فجر جم تکمیل می‌شود گفت: قرار شده بخشی از آب برنامه‌ریزی شده از طریق این خط به شرکت پالایش گاز فجر جم و  صنایع مستقر در بخش ریز منتقل و برداشت از سفره های زیر زمینی دشت ریز متوقف شود.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی دستگاه‌های اجرایی شهرستان در جذب اعتبارات، عملکرد مناسبی نداشته‌اند که قطعا در اختصاص اعتبارات در سال آینده برای این دستگاه ها، تجدید نظر می کنیم.

کد خبر 4552267

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha