پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ اسفند ۱۳۹۷، ۱۵:۲۳

سرپرست شبکه قرآن مطرح کرد؛

«بشارت» دوازدهم به‌دنبال انس با قرآن است/ همگرایی نهادهای قرآنی

«بشارت» دوازدهم به‌دنبال انس با قرآن است/ همگرایی نهادهای قرآنی

حجت‌الاسلام محسن عرفاتی سرپرست شبکه قرآن و معارف سیما در اولین نشست خبری خود در این سمت، به تشریح جزییات طرح «بشارت ۱۴۵۲» پرداخت.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری اختتامیه برنامه تلویزیونی «بشارت ۱۴۵۲» امروز سه‌شنبه ۷ اسفندماه ۹۷ با حضور حجت‌الاسلام محسن عرفاتی سرپرست شبکه قرآن و معارف سیما و اصحاب رسانه در سالن جلسات شبکه قرآن و معارف سیما برگزار شد.

حجت‌الاسلام عرفاتی در ابتدای این نشست عنوان کرد: امسال دوازدهمین دوره طرح قرآنی بشارت بود که پایان اسفند اختتامیه «بشارت ۱۴۵۲» با هدف انس با قرآن برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: از ابتدای این طرح نوعی همگرایی بین نهادهای قرآنی انجام شد و این طرح هر سال گسترش بیشتری پیدا کرد. مراسم اختتامیه این طرح در اسفندماه برگزار می‌شود و در آن نهادها و سازمان‌ها و عملکردشان مورد تقدیر قرار می‌گیرند و نشست امروز اختتامیه‌ای بر برنامه تلویزیونی این طرح است.

سرپرست شبکه قرآن تصریح کرد: رادیو و تلویزیون با این طرح همراه بودند و در زمان اذان گاهی همه شبکه ها این طرح را دنبال می‌کردند.

وی اضافه کرد: تمایز این طرح با سال گذشته این بود که در سه فصل پوشش تلویزیونی داشت. امسال همچنین شبکه‌های استانی نیز در این حوزه برنامه‌سازی کردند، ما در استان‌ها ظرفیت ناشناخته‌ای داریم و دنبال این هستیم استعدادها کشف شود.

عرفاتی گفت: هدف از این طرح در سال ۹۷ این بود که تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآنی را در دستور کار داشته باشیم. کشف استعدادهای قرآنی هدف دیگر ما بود چرا که بسیاری از قراء از همین مسابقات تلویزیونی شناخته می‌شوند.

سرپرست شبکه قرآن اظهار کرد: ما باید به این سمت حرکت کنیم که ساختارهای رسانه‌ای خود را پربیننده‌تر کنیم.

وی با اشاره به برنامه‌های مرتبط با طرح بشارت ۱۴۵۲ یادآور شد: در شبکه قرآن هر شب بحث آموزش سوره‌های مرتبط با طرح را داشتیم و دیگر شبکه‌ها نیز هر روز برنامه‌هایی را در این راستا ارایه کردند.

در مسابقه پیامکی مرتبط با این طرح هم هشت میلیون شرکت کردند و در کل می‌توان گفت در این طرح ۱۶ میلیون نفر مشارکت داشته‌اند.

کد خبر 4553028

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha