پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۸ اسفند ۱۳۹۷، ۹:۳۵

استاندار کرمان:

وزیر کشور به شهرستان های شرقی استان کرمان سفر می کند

وزیر کشور به شهرستان های شرقی استان کرمان سفر می کند

کرمان - استاندار کرمان گفت: وزیر کشور در اولین فرصت به شهرستان های شرقی استان کرمان سفر می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، جلسه مشترک شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور با حضور وزیرکشور، معاون اول قوه قضائیه، استاندار کرمان و اعضا در وزارت کشور تشکیل شد و مسائل این مناطق مورد بررسی قرار گرفت.

استاندار کرمان در این نشست که در وزارت کشور برگزار شد در سخنانی به طرح مسائل و مشکلات شهرستانهای شرقی استان به ویژه بیابان زدایی، شن های روان، ریزگردها، امنیت کویر لوت، کم آبی و محور ریگان-جاسک پرداخت.

استاندار کرمان درباره مصوبات این نشست عنوان کرد: مقرر شد کمیته ای در وزارت کشور با هدف رسیدگی به مسائل شهرستان های شرقی استان کرمان تشکیل شود.

فدائی گفت: در جلسه مشترک شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور از وزیر کشور برای سفر به شهرستان های شرقی استان  دعوت و مقرر شد وزیر کشور در اولین فرصت برای بررسی مسائل و مشکلات به شهرستان های شرقی استان کرمان سفر کند.

جلسه مشترک شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور با حضور وزیرکشور، معاون اول قوه قضائیه، استاندار کرمان و اعضا سه شنبه ۷ اسفند ۹۷ در وزارت کشور تشکیل شد و مسائل این مناطق مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 4553798

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha