به گزارش خبرنگار مهر، هفته پایانی لیگ تیراندازی استان قم جام ساچمه بیژن شامگاه سهشنبه با معرفی نفرات و تیمهای برتر به پایان رسید و تیم مکمل تیرنگ موفق شد با کسب بیشترین امتیاز در هر دو بخش تفنگ بادی و تپانچه بادی عنوان قهرمانی را از آن خود کند.
در این مسابقات ۵ تیم صنایع سنگ جهان نما، مکمل تیرنگ، گل نرگس، آتیه داران و شهید زین الدین حضور داشتند که و در مجموع ۲ رشته تیم مکمل تیرنگ قهرمان شد و تیمهای صنایع سنگ جهان نما و تیم آتیه داران به ترتیب دوم و سوم شدند.
در رده بندی انفرادی رشته تفنگ بادی، حامد غرباقی از تیم مکمل تیرنگ به مقام قهرمانی رسید و نرجس کولیوندی از تیم گل نرگس دوم شد و فاطمه حسین زاده از تیم شهید زین الدین عنوان سوم این مسابقات را به دست آورد.
همچنین در رده بندی انفرادی تپانچه بادی محمودجعفرغفار از صنایع سنگ جهان نما بهترین امتیاز را کسب کرد و هادی باقری از مکمل تیرنگ و خدیجه هاشمی از گل نرگس صاحب عناوین دوم و سوم در این بخش شدند.
این رقابتها در راستای حمایت از کالای ایرانی با عنوان جام ساچمه بیژن برگزار شد. هیئت تیراندازی استان قم در سالهای اخیر اهتمام ویژهای به برگزاری لیگ استانی داشته است. این در حالی است که چالشهای مالی عمدهترین بخش مشکلات هیئت تیراندازی استان قم را تشکیل میدهند.
نظر شما