پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۰ اسفند ۱۳۹۷، ۱۱:۵۶

جدیدترین موضع‌گیری خصمانه وزیر خارجه امارات علیه ایران

جدیدترین موضع‌گیری خصمانه وزیر خارجه امارات علیه ایران

وزیر خارجه امارات در سخنانی در آغاز نشست شورای وزیران خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در ابوظبی به موضع‌گیری خصمانه علیه ایران پرداخت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسکای نیوز، شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان وزیر خارجه امارات در سخنانی در آغاز چهل و ششمین نشست شورای وزیران خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در ابوظبی گفت: ما حامی ملت فلسطین و خواسته های که در راس آنها تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۱۹۶۷ است، هستیم!

وی افزود: گسترش تفکر افراطی و تروریسم و ادامه بحرانها طلب می کند که با ما با چالشهای ویرانگر مقابله کنیم. سازمان همکاری اسلامی باید نقش برجسته تری در حمایت از امنیت و صلح ایفا کند.

وزیر خارجه امارات خواستار اتخاذ تدابیری برای مقابله با تروریسم به ویژه از طریق رسانه ها و برخورد قوی با طرفهایی که حامی تروریسم هستند، شد.

شیخ عبدالله بن زاید مدعی شد: از ایران می خواهیم که در سیاست های خود بازنگری کند و در امور داخلی دیگر کشورها دخالت نکند و از هرج و مرج طلبی و طایفه گری دست بردارد.

کد خبر 4555899

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۳:۲۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
      0 1
      باز هم این میمون زبون باز کرد .!
    • IR ۱۸:۴۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
      0 1
      درصد مونگولیش بالاست