رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه «دشتیاری» شهرستان چایهار در گفت وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: این مدارس جمعاً با زیربنای یک هزار و ۱۹۱ متر مربع و اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۶۶۷ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان با ۱۷ کلاس درس در دو بخش «مرکزی» و «دشتیاری» شهرستان چابهار ساخته و به فضای آموزشی این منطقه اضافه خواهد شد.
انور بادپا افزود: با احداث این مدارس ٣٠٠ نفر دانش آموز از کلاس درس جدید و استاندارد بهره مند خواهند شد که از این تعداد ١۵٠ نفر دانش آموز در روستای «شهبیک زهی» ٩٢نفر در روستای «چوتانی» و ۵٨ نفر در روستای «لاتیدان» مشغول به تحصیل هستند.
وی ادامه داد: در حال حاضر حدود ١۴ هزار دانش آموز در ٣٨٨ کلاس درس به صورت چرخشی ٢شیفته در منطقه دشتیاری در حال تحصیل هستند که بر اساس استاندارد کشوری ۶٨۴ کلاس درس جدید در این منطقه نیاز است.
مدیر عامل خیـرین مدرسه ساز شهرستان چابهار نیز در گفت وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: تلاش خیـران مدرسه ساز در سال های اخیر ستودنی است و ساخت مدارس روستایی به میزان چشمگیری در این منطقه افزایش داشته است.
عبدالعزیز رامش افزود: تعدادی از مدارس در روستاهای مختلف منطقه دشتیاری از اوایل سال تحصیلی ٩٨ـــــ٩٧ توسط خیـّرین در حال ساخت هستند که به زودی افتتاح و به مرجله بهره براری خواهند رسید.

چابهار - کلنگ احداث ۳ مدرسه با ١٧ کلاس درس در منطقه «دشتیاری» شهرستان چابهار با حضور خیران، مسئولین محلی و قشرهای مختلف مردم به زمین زده شد.
کد خبر 4556256
نظر شما