پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ اسفند ۱۳۹۷، ۱۵:۴۹

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

مرگ ۲ نفر بر اثر مصرف مشروبات الکلی در مشگین‌شهر/یک نفر نابینا شد

مرگ ۲ نفر بر اثر مصرف مشروبات الکلی در مشگین‌شهر/یک نفر نابینا شد

مشگین‌شهر - رئیس اورژانس و مرکز مدیریت حوادث استان اردبیل گفت: در پی مسمومیت ناشی از مصرف الکل در شهرستان مشگین‌شهر، تا به حال یک نفر نابینا شده و دو نفر دیگر فوت شدند.

محمد مجید غریبانی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: در پی مسمومیت ناشی از مصرف الکل در شهرستان مشگین‌شهر تا این لحظه ۲۳ نفر به بخش اورژانس بیمارستان مشگین‌شهر مراجعه کردند.

وی افزود: از این تعداد تاکنون دو نفر بر اثر مسمومیت شدید جان باخته و یک نفر دیگر قدرت بینایی خود را از دست داده است.

رئیس اورژانس و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اردبیل یادآور شد: تمامی عوامل و امکانات اورژانس استان هم اکنون در حال امداد و رسیدگی به مصدومان حادثه هستند.

وی یادآور شد: هر گونه آمار و اطلاعات مربوط به این موضوع صرفاً از طریق مرکز اورژانس استان و دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اطلاع رسانی می‌شود و گمانه زنی‌های خارج از آن مورد تأیید دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیست.

کد خبر 4557004

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha