پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ اسفند ۱۳۹۷، ۱۶:۴۵

رئیس شورای شهر زنجان:

پروژه های عمرانی شهر زنجان با جدیت در حال اجرا است

پروژه های عمرانی شهر زنجان با جدیت در حال اجرا است

زنجان-رئیس شورای شهر زنجان گفت: پروژه های عمرانی شهر زنجان با جدیت در حال اجرا است و برای توسعه عمرانی شهری برنامه ریزی جامع اجرا شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل دویران ظهر سه شنبه در جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر در محل شورای شهر زنجان، افزود: شهر زنجان دارای ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف بخصوص در حوزه گردشگری استان و برای برای توسعه گردشگری در این شهر برنامه ریزی جامع صورت گیرد.

وی با بیان اینکه تعامل و همکاری تنگاتنگ بین شورا و شهرداری زنجان وجود دارد، ادامه داد: از آغاز دوره پنجم شورای شهر، برنامه‌های شورای شهر در هشت محور اجرا می‌شود.

دویران با بیان اینکه همه پروژه‌های نیمه تمام در شهر زنجان تا پایان شهریورماه سال آینده تکمیل خواهد شد، افزود: پروژه‌های عمرانی شهر زنجان با جدیت در حال اجرا است و برای توسعه عمرانی شهری برنامه ریزی جامع اجرا شده است.

رئیس شورای شهر زنجان با بیان اینکه در حال حاضر عملیات اجرایی پل گلشهر روند خوبی را طی می‌کند، ادامه داد: خیابان زینبیه غربی، خیابان پادگان، پارک بانوان غرب، پل گلشهر کاظمیه و پارکینگ طبقاتی سعدی از طرح‌هایی هستند که عملیات اجرایی آنها شروع و تعدادی هم به اتمام رسیده است.

دویران از بازگشایی خیابان شرقی و غربی پادگان ارتش طی سال آینده خبر داد و گفت: در شهر زنجان طرح‌های عمرانی به خوبی در حال اجرا است.

کد خبر 4560082

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha