پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ اسفند ۱۳۹۷، ۱۷:۰۴

مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری گلستان:

زمینه های آتش سوزی و حوادث در چهارشنبه آخرسال کاهش می یابد

زمینه های آتش سوزی و حوادث در چهارشنبه آخرسال کاهش می یابد

بهارستان- مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری گلستان گفت: با هماهنگی های انجام شده زمینه های آتش سوزی و حوادث در چهارشنبه آخرسال کاهش می یابد.

سعید سلگی در گفتگو با خبرنگار مهر بر ارتقا فرهنگ ایمنی تاکید کرد و افزود: هرچه فرهنگ ایمنی بالاتر برود، شاهد حوادث کمتری هستیم.

وی افزود: با هماهنگی با معاونت خدمات شهر شهرداری گلستان باکس‌های زباله یک الی ۲ روز قبل از چهارشنبه آخرسال تخلیه می‌شود و نیز مواقابل اشتعال از اطراف ترانس‌های برق جمع آوری شود و نیز از سازمان فضای سبز خواسته شده تا شاخ و برگ درختانی که بریده و یا هرس شده است، قبل از این شب جمع آوری شود، تا احتمال وجود خطرات و آتش سوزی در این روزها کم‌تر باشد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری گلستان گفت: از نیروی انتظامی نیز خواسته شده تا یک الی ۲ مأمور در این ایام در هر ایستگاه آتش نشانی برای همکاری با مأموران ما مستقر شوند.

سلگی گفت: باید اصناف نیز قبل از دریافت مجوز آموزش آتش نشانی ببینند، تا در حوادث احتمالی پیش آمده آمادگی کامل داشته باشند، باید همواره برای حوادث آماده باشیم.

وی از راه اندازی کمپین «نه به چهارشنبه سوری خطرناک» خبر داد و گفت: چهارشنبه آخ سال هفته گذشته ۱۶ مأموریت داشتیم، که باید سعی در کاهش این مأموریت‌ها داشته باشیم.

کد خبر 4561318

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha