پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۵ اسفند ۱۳۹۷، ۱۸:۰۴

رئیس تأمین اجتماعی شعبه دامغان:

۱۹۰۰۰ نفر در دامغان بیمه‌شده اصلی تأمین اجتماعی هستند

 ۱۹۰۰۰ نفر در دامغان بیمه‌شده اصلی تأمین اجتماعی هستند

دامغان -رئیس تأمین اجتماعی دامغان بابیان اینکه این شهرستان ۱۹ هزار بیمه‌شده اصلی تأمین اجتماعی دارد، گفت: پنج هزار و ۳۶۰ نفر در این شهرستان مستمری تأمین اجتماعی را دریافت می‌کنند.

هادی بندلی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تشریح وضعیت تأمین اجتماعی دامغان، بابیان اینکه این شهرستان ۱۹ هزار و ۷۰۰ بیمه‌شده اصلی تأمین اجتماعی دارد، ابراز کرد: در آغازین روزهای پیروزی انقلاب تعداد بیمه‌شدگان اصلی تأمین اجتماعی در دامغان یک هزار و ۳۰۰ نفر بوده است که این نشان از رشد قابل‌توجه در حوزه بیمه و خدمات درمانی و بهداشتی در طول انقلاب اسلامی می‌دهد.

وی بابیان اینکه پنج هزار و ۳۶۰ مستمری‌بگیر اصلی در دامغان وجود دارد، افزود: این شهرستان دو هزار و ۸۱۵ کارگاه فعال دارد که این آمار در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی فقط ۳۶۰ نفر بود.

ارتقای تأمین اجتماعی دامغان

رئیس تأمین اجتماعی دامغان، بابیان اینکه این شعبه ماهانه ۷۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال تعهدات بلندمدت پرداخت می‌کند، بیان کرد: میزان پرداخت تعهدات ماهانه کوتاه‌مدت شهرستان نیز دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال است.

بندلی بابیان اینکه افراد تحت پوشش تأمین اجتماعی شعبه دامغان ۶۰ هزار و ۶۰۰ نفر هستند که ۶۵ درصد مردم شهرستان را شامل می‌شوند، گفت: یک مرکز کارگزاری تأمین اجتماعی نیز در دامغان وجود دارد.

وی گفت: تأمین اجتماعی شعبه دامغان با تلاش صورت گرفته از درجه سوم به درجه دوم ارتقا یافته که در این راستا اقداماتی چون مانند انجام طرح اس‌ان‌ان (تولید شماره تأمین اجتماعی) همچون اختصاص شماره کشوری به هر فرد با هدف دسترسی بیمه شده به خدمات سازمان از کل کشور صورت گرفته است.

کد خبر 4561375

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha