پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۰:۵۸

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان:

اعتماد به جوانان همواره راهگشای امور بوده است

اعتماد به جوانان همواره راهگشای امور بوده است

کرمانشاه_ دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان با بیان اینکه انقلابی بودن نسل چهارم وجه تمایز انقلاب است، گفت: اعتماد به جوانان همواره راهگشای امور بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین تاریخی امروز پنجشنبه در آئین اختتامیه نمایشگاه مدرسه انقلاب که در سالن اجتماعات کتابخانه امیرکبیر کرمانشاه برگزار شد اظهار داشت: روحیه حماسی و غیرتمندانه دانش آموزان کرمانشاه همیشه برای ما مثال‌زدنی و متفاوت از سراسر کشور است.

وی افزود: یکی از دستاوردهای نظام پس از ۴۰ سال همین دهه هشتادی‌ها هستند که با اینکه انقلاب را درک نکردند و تصویری که از انقلاب دارند را فقط در فیلم‌ها، عکس‌ها و رسانه‌ها برایشان ایجاد شده است.

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: پس از گذشت ۴۰ سال این دهه با شور و انگیزه در مدارس فعالیت و دستاوردها و تاریخچه انقلاب را روایت می‌کنند و این در انقلاب‌های بزرگ دنیا بی سابقه است.

وی ادامه داد: یکی از وجوه متفاوت انقلاب اسلامی این است که توانسته پس از ۴۰ سال همچنان در نسل‌های آینده با شور و حرارت باقی بماند.

تاریخی همچنین روحیه ظلم‌ستیزی و مبارزه با ستم ملت ایران را بی نظیر دانست و بیان داشت: پیروزی در انقلاب اسلامی نشان داد که مردم ایران ظلم و ستم را نمی‌پذیرند و حتی وارد عرصه پیکار می‌شوند تا به پیروزی برسند.

وی تصریح کرد: مردم این مملکت هیچگاه از آرمان‌های خود کوتاه نیامدند اگرچه گاهی برخی از مسئولان در مقام خود متزلزل می‌شوند.

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان عنوان کرد: در بیانیه گام دوم که از سوی رهبر حکیم بیان شد مخاطب اصلی جوانان هستند و رده سنی آنها را از ۱۵ تا ۴۰ سال دانسته‌اند و این بدان معناست که بالاترین مقام این کشور توقع دارد که جوانان مسیر حرکت و توسعه این مملکت را به دست بگیرند و کشور را به افق‌های آرمانی نزدیک کنند.

وی گفت: در طول ۴۰ سال انقلاب و همچنین هشت سال دفاع مقدس به این نتیجه رسیدیم که هر کجا به جوانان و دانش آموزان اعتماد کردیم موفق عمل کردیم و گره گشایی انجام شد.

کد خبر 4561646

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha