پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ اسفند ۱۳۹۷، ۷:۵۶

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

تشریح چرایی پرداخت کمتر سود سهام عدالت به شهروندان کرمانشاهی

تشریح چرایی پرداخت کمتر سود سهام عدالت به شهروندان کرمانشاهی

کرمانشاه- مدیرعامل شرکت سهام عدالت استان کرمانشاه دلایل پرداخت سود سهام عدالت کمتر از مبلغ اعلامی را تشریح کرد.

خسرو نجفی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص چرایی عدم تطابق مبلغ واریزی به حساب مشمولان سهام عدالت با مبلغ اعلامی اظهار داشت: برای شهروندان کرمانشاهی زمانی که سازمان استعلام گرفت افرادی که تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی بودند، مشمول سهام عدالت کامل قرار گرفتند.

وی میزان سهام کامل برای تحت پوششان کمیته امداد و بهزیستی را یک میلیون تومان اعلام و تصریح کرد: از این یک میلیون تومان ۵۰۰ هزار تومان را دولت تقبل کرده و ۵۰۰ هزار تومان نیز رهبر از بیت المال به آنها بخشش کرده است.

مدیرعامل شرکت سهام عدالت استان کرمانشاه افزود: سهام سایر اقشار جامعه که پوشش کمیته امداد و بهزیستی نیستند نیز ۵۰۰ هزار تومان تعیین شده است.

وی ادامه داد: برای تکمیل سهام سایر مردم و رسیدن آن به یک میلیون تومان سازمان سهام عدالت شماره حسابی را به مردم اعلام کرد، اما چندان مورد استقبال قرار نگرفت و افراد زیادی سهام خود را ارتقا ندادند.

مدیرعامل شرکت سهام عدالت استان کرمانشاه گفت: هم اکنون به صورت سالیانه سود سهام مذکور به حساب مردم واریز می‌شود و تاکنون نیز دو مرحله واریز شده است.

وی تصریح کرد: سود مذکور مربوط به سال‌های ۹۵ و ۹۶ بوده و برای کسانی که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی بودند ۱۷۰ هزار تومان و سایر اقشار از ۷۹ هزار تومان تا ۹۰ هزار تومان تعیین و پرداخت شده است.

کسانی که مرحله اول ۴۰ هزار تومان سود دریافت کرده‌اند از اصل سهامشان کسر شده است

نجفی در پاسخ به اینکه «علت این تفاوت پرداختی در بین افراد عادی چه بوده است؟» گفت: کسانی که در مرحله اول ۴۰ هزار تومان سود دریافت کردند، این سود را متأسفانه از اصل سهام آنها کسر کردند و اکنون حدود ۷۹ هزار تومان خود دریافت می‌کنند اما برخی افراد که این گونه نبوده‌اند حدود ۹۳ هزار تومان سود به حساب آنها واریز می‌شود.

وی در پاسخ به اینکه «چرا به حساب سهام داران کامل و مشمولین کمیته امداد و بهزیستی به جای ۱۷۰ هزار تومان ۱۵۰ هزار تومان سود واریز شده است؟» گفت: اینها یک مبلغی را اعلام کرده‌اند اما این شرکت‌های سرمایه پذیر که حدود ۶۰ شرکت هستند، به حساب سازمان سود واریز می‌کنند و چون مردم سهامدار سبد هستند، شرکت‌های مذکور بر اساس سوددهی و زیان دهی این سودها را واریز می‌کنند و برخی حتی به علت اینکه تقسیم سود ندارند، اصلاً سودی واریز نمی‌کنند.

۱۷۰ هزار تومان سود سهام عدالت تقریبی اعلام شده و ممکن است ۱۵۰ هزار تومان باشد

مدیرعامل شرکت سهام عدالت استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: ۱۷۰ هزار تومان مذکور به صورت تقریبی اعلام شده است و ممکن است بر اساس موارد ذکر شده ۱۵۰ هزار تومان واریز شود.

وی در پاسخ به اینکه چرا به جای ۷۹ تا ۹۳ هزار تومان برای سایر اقشار و کارگران ۶۰ هزار تومان سود واریز شده است؟ نیز افزود: سال گذشته سود سال ۹۵ را در دو مرحله پرداخت کردند که یک بار حدود ۵۳ هزار تومان و یک بار نیز حدود ۲۶ هزار تومان واریز شد و ممکن است سود سال ۹۶ نیز امسال پرداخت می‌شود به صورت دو مرحله‌ای بوده باشد اما امسال اکثراً به صورت یک مرحله‌ای سودها واریز می‌شود.

اگر طرح دولت در مجلس مصوب شود، سهام عدالت خرید و فروش می‌شود

مدیرعامل شرکت سهام عدالت استان کرمانشاه اشاره‌ای نیز به بحث خرید و فروش سهام عدالت داشت و گفت: قرار شده که این سهام قابل خرید و فروش شود دولت نیز طرحی در این زمینه ارائه کرده است که اگر صندوق «ای تی اف» در مجلس مصوب شود مردم می‌توانند راحت سهامشان را خرید و فروش کنند.

وی در خصوص اینکه چرا هنوز سود سهام عدالت به حساب برخی از افراد واریز نشده است، گفت: اعلام کرده‌اند که تا پایان سال واریز می‌شود، اما اینکه چرا هنوز تا به برخی واریز نشده است را باید از سازمان مرکزی خصوصی سازی پیگیری کرد.

کد خبر 4562707

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha