پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۸ اسفند ۱۳۹۷، ۱۳:۵۱

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت هشدار داد؛

شیوه های پیشگیری از سرقت وجوه نقد

شیوه های پیشگیری از سرقت وجوه نقد

رئیس پلیس پیشگیری با اشاره به افزایش برداشت وجه نقد از خودپرداز تا سقف ۵ میلیون ریال، گفت: از همراه داشتن وجوه نقد فراوان در مراجعه به مراکز خرید خودداری کنید.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار کیوان ظهیری با اشاره به افزایش سقف برداشت وجه نقد از دستگاه‌های عابر بانک در ایام پایانی سال، به مردم توصیه کرد: تا جایی که امکان دارد از کارت عابر بانک برای خرید استفاده کنید و در صورت همراه داشتن وجوه نقد و حضور در مراکز خرید، مراقبت بیشتری از وجوه نقدی و اموال شخصی داشته باشید.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت با بیان اینکه شهروندان می‌توانند تا مبلغ ۵ میلیون ریال از خودپردازها برداشت وجه نقد داشته باشند، گفت: این موضع موجب تحریک سارقان شده و می‌طلبد که شهروندان با هوشیاری بیشتری از دستگاه‌های خودپرداز استفاده کنند و مراقب اطراف خود باشند.

این مقام انتظامی با تاکید به اینکه شهروندان هنگام ورود رمز کارت خود دقت کنند تا امنیت رمزشان حفظ شود، بیان داشت: پس از دریافت وجه نقد مراقب تصادف‌های ساختگی باشید، چرا که برخی از این تصادف‌ها ساختگی بوده و این افراد قصد مطالبه وجه نقد از شما را دارند.

وی افزود: هنگام خرید از مراکز خرید از همراه داشتن کارت‌های اضافی و اسناد و مدارک غیر ضروری دوری کنید.

کد خبر 4563180

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha