پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ اسفند ۱۳۹۷، ۱۵:۲۶

رئیس آموزش و پرورش شهرستان مرند:

مرند رتبه اول رباتیک آذربایجان شرقی را در اختیار دارد

مرند رتبه اول رباتیک آذربایجان شرقی را در اختیار دارد

مرند - رئیس آموزش و پرورش مرند، از کسب رتبه اول مسابقات رباتیک استان آذربایجان شرقی توسط این شهرستان در سال جاری خبر داد.

اباذر کاظمی، در گفتگو با خبرنگار مهر، ابراز داشت: سومین دوره مسابقات رباتیک و سازه‌های ماکارونی با شرکت ۱۷۰ دانش آموز در گرایش‌های مختلف در شهرستان مرند برگزار شد.

وی با اشاره به تعداد شرکت کنندگان در این مسابقات خاطرنشان کرد: تعداد ۱۷۰ دانش آموز شهرستان مرند در قالب تیم‌های ۲ نفره و یک نفره در این مسابقات حضور داشتند که ۶۰ تیم در بخش سازه‌های ماکارونی سبک وزن و ۵۰ تیم نیز در بخش رباتیک با گرایش‌های مسیریاب، نیمه سنگین و ربات جنگجوی سبک با هم رقابت کردند.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان مرند تصریح کرد: نفرات برتر این رقابت‌ها، به مسابقات استانی که سال آینده، بین پژوهش سراهای استان آذربایجان شرقی برگزار می‌شود، راه پیدا کردند.

کاظمی همچنین در پایان با اشاره به موفقیت دانش آموزان مرندی در مسابقات استانی رباتیک اذعان داشت: شهرستان مرند امسال در بخش ربات‌های سبک و سازه‌های نیمه سنگین استان آذربایجان شرقی موفق به کسب رتبه اول شد.

کد خبر 4563234

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha