پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۴ اسفند ۱۳۸۵، ۱۲:۱۷

در گفتگو با مهر عنوان شد:

دفترچه های بیمه اعتبار خود را از دست داده است

دفترچه های بیمه اعتبار خود را از دست داده است

یک کارشناس در امور بیمه و درمان معتقد است ، عدم توجه به بخش درمان و بیمه علاوه بر اینکه باعث شده مردم به هنگام دریافت خدمات درمانی با مشکلات عدیده ای مواجه شوند ، منجر به از بین رفتن اعتبار دفترچه بیمه نیز شده است.

دکتر محمد باقر هوشنگی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در صورتی که در صحن علنی مجلس نمایندگان فکر اساسی برای سرانه درمان نکنند در سالهای آینده با بحران جدی در امر درمان مواجه خواهیم شد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر گفته می شود 60 درصد هزینه های درمانی از سوی مردم و 40 درصد از سوی دولت تامین می شود در حالی که واقعیت این است که با هزینه های جانبی مردم مجبورند 80 درصد دریافت خدمات درمانی را هزینه کنند و این امر فشار بالایی بر مردم وارد کرده است.

هوشنگی گفت: مسئولان به این باور نرسیده اند که اگر بخش درمان یک جامعه با مشکل مواجه شود تاثیرات آن حتی از مسائل اقتصادی و مسکن نیز که یکی از معضلات جدی اغلب مردم محسوب می شود ، بسیار بیشتر خواهد بود.

وی افزود: به طور حتم درمان و بیمه یکی از معضلات جدی مردم در آینده ای نه چندان دور خواهد بود و این وضعیت در صورتی که فکر اساسی برای آن اندیشیده نشود ، بحرانی تر خواهد شد.

این کارشناس امور بیمه و درمان خاطر نشان کرد: نظام بیمه ای با هدف مساعدت مردم در دریافت خدمات درمانی طراحی شده اما تا کنون خدمات ان نتوانسته رضایت مردم را جلب کند.

کد خبر 456397

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha