پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ اسفند ۱۳۹۷، ۱۷:۱۵

استاندار تهران خبر داد؛

بیشترین تصادفات در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها است

بیشترین تصادفات در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها است

تهران- استاندار تهران بابیان اینکه بیشترین تصادفات در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها است، گفت: تدابیری برای این امر اتخاذ شده است.

انوشیروان محسنی بندپی عصر یکشنبه در حاشیه برگزاری هفتمین جلسه شورای حمل و نقل و ترافیک استان تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در استانه ورود به سال ۹۸ هستیم و با توجه به اینکه هر ساله در ایام نوروز با توجه به رفت و آمدهای بیشتری که در رفت و آمدهای درون و برون شهری داریم شاهد حوادث ناگواری هستیم که می‌توانیم با اتخاذ تدابیری هم به لحاظ کاهش مرگ و میر حوادث جاده‌ای و هم به لحاظ کاهش جراحات و مصدومین جاده‌ای اقدام کنیم.

محسنی بند پی در ادامه افزود: بر اساس بررسی‌های به عمل آمده در سنوات گذشته و کارهایی که در این زمینه صورت گرفته بیشترین تصادفات در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها است.

وی بیان داشت: با توجه به نقاط حادثه خیزی که در جاده‌های کشور شناسایی شده است در این جلسه تاکید شده که هم اقدامات و تدابیری در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها اتخاذ شود و اگر هلال احمر می‌خواهد چادر و یا کمپی را راه اندازی کند این اقدامات را انجام دهد و اگر باشگاه و یا توقفگاه‌هایی در این زمینه در نظر گرفته شده در ۲۰ تا ۴۰ کیلومتری شهرها ایجاد شوند.

استاندار تهران مورد دوم بررسی شده در این جلسه را تدابیر اتخاذ شده برای نقاط حادثه خیز استان و شهر تهران اعلام کرد و گفت: در شهر تهران ۱۳۳ نقطه حادثه خیز وجود دارد و در شهرهای تهران ۱۹۵ نقطه و تدبیر شده که نسبت به نصب علائم هشدار در این نقاط کارشناسی و اقداماتی صورت گیرد.

کد خبر 4564489

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha