پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ اسفند ۱۳۹۷، ۱۰:۲۱

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی:

اربعین راه آزادی مسلمانان است

اربعین راه آزادی مسلمانان است

بیرجند- نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: در شرایط آخر الزمان امروزی که جهان در خفقان است، اربعین راه تنفسی برای آزادی مسلمانان است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید علیرضا عبادی شامگاه یکشنبه در دیدار با رئیس عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به کمالات و کرامت‌های ائمه اطهار بیان کرد: دوست و دشمن نمی‌تواند کمالات اهل بیت (ع) را انکار کند که این امر از ویژگی‌های بارز ائمه اطهار است.

وی اظهار کرد: آن دسته از افرادی که دارای فکر و اندیشه آزاد هستند، به میزان شناخت شأن از اهل بیت (ع) نسب به آنها ارادت دارند.

آیت الله عبادی با بیان اینکه در شرایط کنونی رقابت‌ها سر مسائل دنیایی و حکومتی است، افزود: در شرایط آخر الزمان امروزی که جهان در خفقان است، اربعین راه تنفسی برای آزادی است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به ایثارگری‌ها و تلاش‌های امام (ره) برای پیروزی انقلاب بیان کرد: علی رغم وجود بسیاری از دشمنی‌ها علیه امام (ره)، هنگام رحلت ایشان در تمام دنیا پرچم‌ها به منظور عزا برافراشته شد.

وی بیان کرد: در شرایط کنونی، دنیا می‌داند که تنها کسی که زیر آسمان می‌تواند بشر را نجات دهد رهبر اسلام است اما به دلیل هوای نفس با او می جنگد.

کد خبر 4564639

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha