به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی قمصری در نشست شب گذشته انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه تهران در تالار امیرکبیر حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تهران با بیان این مطلب افزود: رشد کمی قابل قبولی در سال 85 برای انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه تهران حاصل شده است و با تشکیل جلسات شورای حمایت و نظارت انجمن های علمی دانشجویی سعی می شود تا ارتقای کیفی آنها نیز به دست آید.
رئیس کمیته حمایت و نظارت انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه تهران، تعداد انجمن های علمی دانشجویی ثبت شده در این دانشگاه را 105 انجمن عنوان کرد و یادآور شد: 120 گروه آموزشی در دانشگاه تهران فعالیت می کند و برنامه ای که ایجاد یک انجمن علمی در هر رشته در دانشگاه را مد نظر دارد، در آستانه تحقق است.
وی از اعطای مجوز انتشار 35 نشریه علمی به انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه تهران خبر داد و جریان انجمن های علمی دانشجویی در سایت ها و وبلاگ هایشان را مثبت ارزیابی کرد و گفت: تعدادی از انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه با رشد بسیار خوبی برای راه اندازی وبلاگ اقدام کرده اند.
نظر شما