پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ اسفند ۱۳۹۷، ۸:۰۴

فرمانده سپاه رامسر:

جامعه نیازمند فرهنگ برتر دفاع مقدس است

جامعه نیازمند فرهنگ برتر دفاع مقدس است

رامسر - فرمانده سپاه رامسر از اعزام 450 بسیجی شهرستان به اردوهای راهیان نور خبر داد و گفت: جامعه امروز نیازمند فرهنگ برتر دفاع مقدس است.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمد محمدی چهارشنبه شب در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه سهمیه امسال اعزام کاروان راهیان نور شهرستان رامسر ۱۰۰ نفر خواهران و ۳۵۰ نفر برادران بسیجی بوده، اظهار کرد: اعزام ۴۵۰ بسیجی شهرستان در تاریخ ۱۸ اسفند ماه انجام و ۱۹ اسفند ماه اولین کاروان وارد اندیمشک شد.

وی با اشاره به اینکه یکی از برنامه‌های تأثیر گذار در سطح جامعه ما اعزام اردویی راهیان نور است، تصریح کرد: بازدید اردویی راهیان نور شهرستان رامسر از مناطق عملیاتی فکه محل شهادت شهید آوینی، بازدید از منطقه دهلاویه و مستقر شدن در اردوگاه شهید جعفرزاده، بازدید از اروند رود و منطقه عملیات والفجر ۸، بازید از منطقه عملیاتی شلمچه که معروف به کربلای بسیجیان بوده و بازدید از نهر خین از برنامه‌های راهیان نور بود.

فرمانده سپاه رامسر خاطرنشان کرد: کاروان در روز سوم برای بازدید به منطقه عملیاتی تلائن که معروف به منطقه علم داران امام خمینی (ره)، بازدید از منطقه هویزه آنجایی که صدای شکسته شدن استخوان در زیر تانک‌ها شنیده شد و مادر شهید علم الهدی در کنار فرزندش برای او لالایی می‌خواند و آخرین دیدار کاروان راهیان نور شهرستان رامسر هفت تپه قدمگاه شهیدان مازندران شد.

محمدی در ادامه با بیان اینکه این نظام برخواسته از اسلام و قرآن است و برای حفظ این نظام شهیدان گرانقدری را نثار کردیم، گفت: بسیجیان رامسر برای تجدید میثاق با شهدا و رساندن پیام اینکه ما تا آخر در کنار شما ایستاده و از اسلام، قران و این نظام دفاع خواهیم کرد در این اردو حضور پیدا کردند.

وی افزود: مهمترین اهداف اعزام کاروان‌های راهیان نور نشان دادن رشادت‌های جوانان در هشت سال دفاع مقدس، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت طلبی به منظور مقابله جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمنان از است.

کد خبر 4567835

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha