پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۳ اسفند ۱۳۹۷، ۱۹:۵۲

سردار صفوی:

قدرت ملت ایران آمریکایی‌ها را از غرب آسیا بیرون می‌کند

قدرت ملت ایران آمریکایی‌ها را از غرب آسیا بیرون می‌کند

بوشهر - دستیار و مشاور عالی رهبر معظم انقلاب با اشاره به اینکه آمریکا به دنبال برگشت به ایران هستند، گفت: قدرت ملت ایران آمریکایی‌ها را از غرب آسیا بیرون می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سرلشکر یحیی رحیم صفوی عصر پنجشنبه در یادواره یاد یاران دشتستان اظهار داشت: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون استکبار جهانی به طرق مختلف به دنبال ضربه زدن به این نظام و انقلاب بوده است.

وی با اشاره به اینکه صحنه و شیوه‌های مبارزه تغییر کرده است، ادامه داد: اکنون دشمنان در عرصه اقتصادی تهاجم خود را اجرا کرده‌اند و با عملیات روانی می‌خواهد ملت ایران را تسلیم اراده سیاسی خود کند.

دستیار و مشاور عالی رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: آمریکایی‌ها به دنبال حضور در ایران و بازگشت به کشورمان هستند و ادعا می‌کنند که ایران متعلق به ما است ولی ملت ایران هیچ‌گاه این اجازه را به آنها نمی‌دهند.

وی از ظلم، آدم کشی و زور به عنوان راهبردهای اصلی آمریکایی‌ها نام برد و اضافه کرد: آمریکایی‌ها نه تنها به ایران برنمی گردند بلکه قدرت انقلاب اسلامی آنها را از غرب آسیا نیز بیرون می‌کند.

سردار صفوی به جنایات آمریکایی‌ها در افغانستان، سوریه، عراق و یمن اشاره کرد و افزود: آمریکا در طول تاریخ خود جنایات گسترده‌ای را در حق بشریت داشته‌اند.

دستیار و مشاور عالی رهبر معظم انقلاب دشتستان را شهرستانی پرافتخار و سرزمین دلاوران نامید و گفت: رزمندگان دشتستانی در دوران دفاع مقدس به خوبی افتخارآفرینی کردند.

وی با بیان اینکه جوانان ایران اسلامی با صلابت و توکل بر خدا راه انقلاب را ادامه می‌دهند اظهار داشت: هیچ کار بزرگی جز با تلاش صبر و مجاهدت حاصل نمی‌شود.

فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر نیز در این آئین اظهار داشت: مردم استان بوشهر در دوره‌های مختلف با مجاهدت و ایستادگی، راه را بر استکبار و استعمار بسته‌اند.

سردار علی رزمجو با اشاره به اینکه دشتستانی‌ها ۶۷۰ شهید و تعداد زیادی جانباز و آزاده تقدیم انقلاب کرده‌اند ادامه داد: حضور گسترده در دوران دفاع مقدس و مقابله با استعمار انگلیس از جمله افتخارات مردم دشتستان است.

کد خبر 4568317

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha