به گزارش خبرنگار مهر، بهرام سرمست شامگاه پنجشنبه در شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی که در سالن امام جواد (ع) استانداری قم و با حضور رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد به مشکلات صنعت فرش در قم اشاره کرد و اظهار داشت: باید به این صنعت در قم توجه جدی بشود و برای حل مشکلات آن گام برداشته شود.
وی تکمیل و راه اندازی نمایشگاه دائمی فرش قم را موجب شکوفایی این استان دانست و افزود: تا کنون برای این نمایشگاه ۱۲ میلیارد تومان هزینه شده است و اگر کمک ۵ میلیارد تومانی وزارت صنعت باشد پروژه تکمیل خواهد شد.
استاندار قم بر حمایت از شرکتهای دانش بنیان تأکید کرد و تصریح کرد: اگر بخشی از درآمدهای حاصل از مالیات بر ارزش افزوده به شهرکهای صنعتی داده شود، موجب توسعه زیرساختهای این بخش میشود.
وی با بیان اینکه شهرک صنعتی کفش و چرم نیز آماده کلنگ زنی است، افزود: علاوه بر این شهرک تخصصی سنگ نیز از موضوعاتی است که نیازمند توجه و حمایت دولت دارد.
نظر شما