پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ اسفند ۱۳۹۷، ۸:۱۲

فرمانده سپاه محمودآباد:

۶۹۰ نفر از محمودآباد زائر راهیان نور می شوند

۶۹۰ نفر از محمودآباد زائر راهیان نور می شوند

محمودآباد - فرمانده سپاه محمودآباد گفت: ۶۹۰ نفر از بسیجیان شهرستان در قالب کاروان های راهیان نور ایام نوروز به مناطق عملیاتی جنوب اعزام می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ تقی کیا پنجشنبه شب در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از ابتدای سال ۹۷ تا پایان تعطیلات نوروز ۹۸ تعداد ۶۹۰ نفر از بسیجیان محمودآباد به اردوی راهیان نور در مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور اعزام می‌شوند، اظهار کرد: بسیجیان شهرستان در مرحله اول تابستان امسال از منطقه غرب در کردستان بازدید داشته و بقیه افراد بسیجی از ۱۵ اسفندماه ۹۷ تا پایان تعطیلات نوروز ۹۸ به مناطق عملیاتی جنوب کشور در قالب اردویی راهیان نور اعزام می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این اردوها بیمه کردن نسل جوان با فرهنگ ایثار و جهاد بوده، تصریح کرد: جوانان امروز باید با عزیزان هم سن خود در ۳۰ تا ۴۰ سال پیش آشنا و بدانند امنیت امروز حاصل رشادت این شهیدان است.

فرمانده سپاه محمودآباد خاطرنشان کرد: مؤثرترین کار فرهنگی برای مقابله با هجمه‌های فرهنگی دشمنان نظام اردوهای راهیان نور بوده تا جوانان نسل امروز با فرهنگ شهادت و رشادت‌های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس آشنا شوند.

کیا در ادامه بیان کرد: برگزاری اردویهای راهیان نور فرهنگ جهاد و شهادت را به نسل جوان انتقال داده و امسال ۱۷ کاروان از شهرستان محمودآباد در قالب اردوهای راهیان نور به مناطق عملیاتی کشور اعزام می‌شوند.

کد خبر 4568386

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha