پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ اسفند ۱۳۸۵، ۱۱:۱۵

از دیدگاه مردم استرالیا؛

گفتگو راهکاری برای رفع باورهای نادرست درباره اسلام است

گفتگو راهکاری برای رفع باورهای نادرست درباره اسلام است

یک همایش سه روزه در استرالیا ثابت کرد که سوء تعابیر به وجود آمده درباره اسلام به سادگی از طریق گفتگوی حقیقی میان مسلمانان و غیر مسلمانان از بین می روند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه ایج چاپ استرالیا، لاری فرگوسن سخنگوی امور چند فرهنگی استرالیا گفت: این امر باید با روحیه و ذهن باز صورت گیرد تا درک متقابل صورت گیرد.

حدود 329 نفر از تمام گروه های سیاسی و دینی از جمله 40 مسلمان در این همایش ملی که از سوی سازمان موضوعات مشورتی استرالیا برگزار شد، شرکت کردند. سازمان برگزار کننده این همایش در زمینه روانشناسی سیاسی و سیاست عمومی فعالیت می کند.

نظرسنجی و تحقیقاتی که چندی پیش با عنوان " استرالیا می اندیشد؛ مسلمانان و غیر مسلمانان در استرالیا" منتشر شد نشان می داد که غیر مسلمانان اسلام را به عنوان تهدیدی برای شیوه زندگی استرالیایی در نظر می گیرند.

پام رایان مدیر عامل سازمان موضوعات مشورتی استرالیا گفت: تقریباً نیمی از استرالیایی ها فکر می کنند ناسازگاری میان مسلمانان و ارزشهای غربی در شکل گیری تروریسم سهم دارد، اما پس از گفتگو، تبادل اطلاعات درباره دیدگاه های مختلف و فراهم شدن فرصتی برای تبادل نظر با کارشناسان در نظر سنجی های بعدی تغییرات واضحی شکل گرفت.

پس از گفتگوها تعداد استرالیایی هایی که فکر می کردند مهاجران مسلمان شیوه زندگی استرالیایی را تهدید می کنند از 28 به 7 درصد نزول کرده و تعداد افرادی که منافاتی میان اسلام و دموکراسی قائل هستند از 49 به 22 درصد کاهش یافته است.

بیش از 200 سال است که مسلمانان در استرالیا زندگی می کنند و 5/1 درصد جمعیت 20 میلیونی این کشور را تشکیل داده اند.

در همایشی که روز گذشته به پایان رسید مسلمانان استرالیا که همواره با دیده ظن و شک درنظر گرفته می شدند، فرصتی یافتند تا صدای خود را به گوش همتایان غیرمسلمان خود برسانند.

فرگوسن در این رابطه گفت: مهمترین نکته این است که این همایش برای اعضای جامعه اسلامی فضایی فراهم کرد که آنها بتوانند درباره دشواریها و چالشهای زندگی خود در جامعه به بحث بپردازند.

شرکت کنندگان تصدیق کردند که این تجربه نشان داد گفتگو عامل مهمی برای توسعه درک بهتر مسلمانان است. بسیاری از این شرکت کنندگان نخستین بار بود که با یک مسلمان دیدار می کردند و پس از آشنایی با فرهنگ مسلمانان و فروریختن دیوار باورهای نادرست خود ابراز شگفتی کردند.

کد خبر 456877

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha