دکتر فریبا تیموری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: 50 درصد دیگر افراد به صورت طبیعی به مرحله سالمندی می رسند که در این صورت دچار دردهای آرترز مفصلی و دردهای کمی هستند و 25 درصد افراد تا رسیدن به مرحله سالمندی حدود 2 تا 3 ارگان بدن درگیر است.
متخصص طب سالمندی با بیان اینکه برخی از افراد به علت داشتن سطح سواد بالاتر دارای توانایی انجام خدمات پیشگیری از بیماری را در دوره سالمندی هستند ، گفت: متاسفانه همه دوره سالمندی را بد می دانند در صورتی که دوره سالمندی بدون درد و بیماری هم وجود دارد و این به آگاهی افراد مربوط می شود بنابراین باید این فرهنگ در کشور گسترش یافته و نهادینه شود.
وی تصریح کرد: هر دردی غیر طبیعی است بنابراین نمی توان گفت چون فردی در دوره سالمندی قرار دارد باید دچار درد و بیماری باشد بنابراین درصد کمی از دردها به دردهای طبیعی دوره سالمندی مربوط می شود.
متخصص طب سالمندی با بیان اینکه پروتکل خاصی برای سالمندان در نظر گرفته شده به صورتی که این دوره افراد باید واکسن و تغذیه خاص خود برخوردار باشند ، گفت: افراد باید به 5 مورد تا قبل از دوره سالمندی به آن توجه شود که این ارگانها نظیر سلامت حافظه ، مغز و سیستم اعصاب ، بهداشت دهان و دندان و تغذیه است.
نظر شما