پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ اسفند ۱۳۹۷، ۸:۲۹

توسط بسیجیان سپاه ناحیه امام سجاد (ع) قزوین؛

اردوی جهادی ویژه نوروز سال ۱۳۹۸ در روستای رجایی دشت آغاز شد

اردوی جهادی ویژه نوروز سال ۱۳۹۸ در روستای رجایی دشت آغاز شد

قزوین- فرمانده سپاه ناحیه امام سجاد (ع) قزوین گفت: اردوی جهادی بسیجیان حوزه مقاومت بسیج رجایی دشت سپاه ناحیه امام سجاد (ع) شهرستان قزوین آغاز بکار کرد.

مهدی صادق پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اردوی جهادی بسیجیان حوزه مقاومت بسیج رجایی دشت سپاه ناحیه امام سجاد (ع) شهرستان قزوین مزین بنام شهید ابراهیم هادی برای مرمت و ساخت خانه محرومین شروع بکار کردند.

وی خاطر نشان کرد: پایان سال و دغدغه‌های شخصی این ایام مانع از حرکت جهادی و توجه به محرومین توسط بسیجیان نشد و از امروز شروع به خدمت رسانی کردند تا خانواده‌ای در سال نو خوشحال باشند.

فرمانده سپاه ناحیه امام سجاد (ع) قزوین گفت: این اردو شامل مرمت و سفید کاری منزل یکی از اهالی شریف و محترم رجایی دشت می‌باشد، این اردو توسط بسیجیان پایگاه مقاومت بسیج شهید حججی روستای رجایی دشت با همکاری سازمان بهزیستی بخش الموت غربی انجام می‌شود.

صادق پور عنوان کرد: بخش اعظم و هدف از برگزاری این اردوهای جهادی، بر پایه سازندگی استوار شده است که این سازندگی از خودسازی درونی افراد آغاز و به سازندگی در مناطق محروم خلاصه می‌شود.

وی تاکید کرد: در این اردوی جهادی شاهد تلاش‌های شبانه روزی فرمانده و بسیجیان حوزه مقاومت بسیج جوادالائمه رجایی دشت هستیم.

کد خبر 4568885

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha