به گزارش خبرنگار مهر، حمید حبیبی روز شنبه در شورای راهبری توسعه مدیریت استان قزوین که با حضور فردین خرازی رئیس امور سلامت اداری، صیانت از حقوق مردم و دبیر هیأت عالی نظارت سازمان امور اداری و استخدامی کشور در سالن باغستان جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: در بررسی تصویب نامه حقوق شهروندی مشخص شد ۴۹ بازرس کار نظارت را انجام میدادند.
وی اضافه کرد: در ارزیابی صیانت از حقوق شهروندی در نظام اداری تعداد ۸۵ دستگاه اجرایی بازرسی شد و بیش از ۴۷۵ ساختمان مورد بازرسی قرار گرفت و فرایند ممیزی انجام شد و ۴۰ مصداق بازرسی مشخص شد.
حبیبی گفت: میز خدمت هم با محور ۹ گانه مورد بررسی قرار گرفت و چک لیست میز الکترونیک هم بررسی شد.
دستگاههای اجرایی بر محور حقوق شهروندی متمرکز نیستند
حبیبی اضافه کرد: متأسفانه بیشتر دشتگاههای اجرایی بر محور حقوق شهروندی متمرکز نیستند و باید برای سال آینده برنامه مدونی برای تحقق حقوق شهروندی داشته باشیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یادآورشد: ۴۹۶ بازدید از دستگاهها انجام شد تا رعایت حقوق شهروندی بررسی شود و در موضوع میز خدمت هم جلسات اختصاصی در شهرستانها تشکیل شد و موضوع را تبیین کردیم.
وی اظهارداشت: ارتباط مستمر با نمایندگان میز خدمت ضروری است تا دادهها مورد بررسی قرار گرفته و اشکالات برطرف شود که در این راستا ۷۵ دستگاه اجرایی پایش شد که ۲۶ دستگاه میز الکترونیک نداشتند.
حبیبی گفت: حدود ۳۵ درصد دستگاههای اجرایی استان میز خدمت حضوری نداشتند البته منظور فقط جایگاه میز خدمت نیست بلکه خدمات ارائه شده است که به نظر میرسد
تقریباً نیمی از ادارات میز خدمت با ویژگی خدمت رسانی را ندارند و موجب نارضایتی شده اند.
وی اضافه کرد: در میز خدمت الکترونیک ۱۱ نوع خدمت ارائه میشود اما در حال حاضر سامانههای الکترونیک امکان ارسال گزارش به صورت الکترونیک را ندارند تا فعالیتها رصد شود.
منوچهر مهرام رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز در ادامه گفت: برخی شکایات بدلیل انجام نشدن درخواست ارباب رجوع است قرار نیست به همه تقاضاها جواب مثبت داد نباید انتظار داشت با کمبود نیرو همه درخواستها جواب گیرد، برخی درخواستها غیر قابل رسیدگی و یا غیر قانونی است.
وی افزود: قرار نیست به هر اتهام و کذب و شب نامه که با حیثیت مسئول بازی میشود رسیدگی شود.
نظر شما