پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ فروردین ۱۳۹۸، ۱۰:۰۶

مجید نامجومطلق در گفتگو با مهر:

امیدوارم ملاحظات در دربی تأثیرگذار نباشد/ شرایط آبی‌ها بهتر است

امیدوارم ملاحظات در دربی تأثیرگذار نباشد/ شرایط آبی‌ها بهتر است

هافبک پیشین تیم فوتبال استقلال گفت: امیدوارم برخی ملاحظات در دربی باعث نشود تا بازی خوبی را شاهد نباشیم.

مجید نامجومطلق در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به حضور خودش در دربی‌های پیشین استقلال و پرسپولیس اشاره کرد و گفت: من ۸ دربی را تجربه کردم ولی متأسفانه گلی وارد دروازه حریف نکردم اما می‌دانم که این بازی شرایط بسیار خاصی دارد و هر تیمی که بتواند آرامش خود را حفظ کرده و بر بازی مسلط شود، مطمئناً برنده این دیدار خواهد بود

وی تأکید کرد: در دربی جایگاه تیم‌ها تعیین‌کننده برنده بازی نیست و تیمی می‌تواند موفق باشد که از انگیزه بالایی برخوردار است البته امیدوارم برخی ملاحظات که در بعضی بازی‌ها در گذشته اتفاق افتاده بود، باعث نشود تا دو تیم بازی همیشگی خود را ارائه ندهند زیرا استقلال دو امتیاز با پرسپولیس فاصله دارد و با پیروزی در این بازی می‌تواند بالاتر از این تیم قرار بگیرد بنابراین اگر برخی سیاست‌ها در این بازی دخالت نداشته باشد، مطمئناً شاهد یک بازی تماشایی خواهیم بود.

هافبک پیشین تیم فوتبال استقلال در خصوص عملکرد استقلال در لیگ قهرمانان گفت: متأسفانه در دو بازی ابتدایی تنها یک امتیاز کسب کرده‌ایم؛ هم استقلال و هم پرسپولیس شرایط مناسبی ندارند ولی ذوب‌آهن توانست تا حدودی وضعیت خود را در جدول بهبود ببخشد اما در مورد استقلال باید توضیح دهم که این تیم در گروه بسیار سختی قرار دارد و تیم‌های قدرتمندی وجود دارند؛ الدحیل به استقلال سه گل می‌زند و الهلال سه گل به الدحیل می‌زند بنابراین متوجه خواهیم شد که استقلال در گروه سختی قرار گرفته است اگرچه العین همانند سال گذشته نیست اما توانست در تهران یک امتیاز از استقلال بگیرد و این تیم هم چشم به صعود به دور بعد خواهد داشت.

وی تصریح کرد: سه بازی خارج از خانه برای استقلال و یک بازی داخل خانه مانده است و کادر فنی باید تدابیری بیندیشد که از این سه دیدار، پنج امتیاز کسب کرده تا بتواند به دور بعد صعود کند. خوشبختانه این روزها پاتوسی عملکرد بسیار خوبی در استقلال داشته و با نظمی که به خط دفاعی داده، می‌تواند در دیدارهای آینده برای استقلال مفید واقع شود.

نامجومطلق در پاسخ به این پرسش که نتیجه دربی را چطور پیش‌بینی می‌کنید؟ خاطرنشان کرد: این دیدار سنتی هیچ‌وقت قابل پیش‌بینی نیست ولی اعتقاد دارم با توجه به شرایطی که استقلال دارد، می‌تواند برنده این دیدار باشد.

کد خبر 4570972

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha