پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ اسفند ۱۳۸۵، ۹:۵۳

اجرای طرح فرهنگی "شهر سالم" در کرج آغاز شد

اجرای طرح فرهنگی "شهر سالم" با هدف جلب مشارکت شهروندان در سالم سازی محیط زیست ، در کرج آغاز شد.

معاون فرهنگی شهردار کرج در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: فاز اول طرح یاد شده با اعتباری بالغ بر 750 میلیون ریال در کرج مرکزی آغاز شده است و به مرور در سایر نقاط شهرداری کرج نیز اجرا می شود.

اصغر نصیری افزود: در این طرح توزیع بروشور با مضامین نحوه جمع آوری زباله ، تفکیک از مبدا زباله ، نظافت عمومی ، حفظ محیط زیست و طبیعت ، مشارکت در ایجاد شهری سالم و ... درب منازل شهروندان توزیع می شود.

وی خاطرنشان کرد: در فاز اول 13 عنوان کتاب داستان و شعر با موضوعات یاد شده به کودکان و خردسالان اهدا می شود تا نظر آنها به داشتن و ایجاد شهری پاکیزه و سالم جلب شود.

معاون شهردار کرج ادامه داد: در همین زمینه مسابقات مختلف هنری ، فرهنگی و ورزشی نیز برگزار می شود و از برندگان آنها از سوی شهرداری تقدیر به عمل خواهد آمد.

وی انتخاب شهروند نمونه ، شهرنشین سالم و برترین کودک شهر را از دیگر برنامه های شهر سالم در کرج معرفی کرد.

نصیری یادآور شد: مرحله اول طرح یاد شده از سوی شهرداری در حال اجراست اما در فازهای بعدی ارگان های فرهنگی و سازمان های مردم نهاد نیز با شهرداری همکاری خواهند کرد.

وی از علاقه مندان به مشارکت در اجرای این طرح درخواست کرد پیشنهادات خود در خصوص چگونگی اجرای بهتر طرح را با شماره تلفن 2730310 در میان بگذارند.

کد خبر 457247

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha