دکتر سعید محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: این طرح از روز 15 اسفند ، همزمان با سراسر کشور در کرج نیز آغاز می شود و ویژه متولدین سال 68 اعم از دختر و پسر است.
رئیس مرکز بهداشت کرج افزود: متولدین این سالها برای شرکت در مرحله اول این طرح باید به پایگاه های تعیین شده در سطح شهرستان مراجعه کنند و پس از تزریق واکسن کارت مرحله اول هپاتیت را دریافت نمایند.
محمدی خاطرنشان کرد: این طرح از 15 اسفند به مدت 10 روز ادامه دارد و مراحل بعدی آن به ترتیب در فروردین ماه و شهریور ماه اجرا می شود.
وی یادآور شد: گروههای سنی بعد ازسال 68 این واکسن را در واکسیناسیون خود از کودکی دریافت کرده اند و گروه های سنی قبل از 86 نیز جز گروه های بحرانی در معرض ابتلا به این بیماری نیستند.
رئیس مرکز بهداشت کرج گفت: 5 مرکز نیز به صورت ویژه در مناطق حسارکت ، مصباح ، باغستان ، فردیس و میدان کرج در بعدازظهر و روزهای تعطیل نیز فعال هستند تا همه این گروه های سنی که اغلب دانش آموزند بتوانند واکسن هپاتیت را دریافت کنند.
هپاتیت بیماری ویروسی است که راه های انتقال آن شبیه بیماری ایدز است و از طریق ارتباط جنسی ، خون و فرآورده های آن و مادر به جنین قابل انتقال است. آسیب دیدگی کبد و کاهش مقاومت و ایمنی بدن در مقابل بیماری ها از عوارض مهم هپاتیت است.
طرح تزریق واکسن هپاتیت ، از امروز در گروه سنی متولدین 68 به طور همزمان در سراسر کشور به اجرا درمی آید.
نظر شما