پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۹ اسفند ۱۳۹۷، ۱۷:۵۹

در آذربایجان غربی؛

۲۱۹ نفر در چهارشنبه آخرسال مصدوم شدند

۲۱۹ نفر در چهارشنبه  آخرسال مصدوم شدند

ارومیه – رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان غربی گفت: شمار مصدومان حوادث چهارشنبه آخرسال به ۲۱۹ نفر رسید.

باقر بهرامی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در چهارشنبه سوری امسال دو نفر از ناحیه مچ دست قطع عضو شدند افزود: بر اساس آخرین اطلاعات از شمار مصدومان چهارشنبه آخر سال تا ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه امروز چهارشنبه، ۲۱۹ نفر در استان مصدوم و دو نفر از ناحیه مچ دست قطع عضو شدند.

وی ادامه داد: ۷۹ نفر در ارومیه و ۱۴۰ نفر در شهرستان‌ها مصدوم شده‌اند که ۱۶۲ نفر از این افراد آقایان و ۵۷ نفر بانوان هستند.

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: افراد مصدوم شده بیشتر از ناحیه چشم‌ها و دست آسیب دیده اند و امسال فوتی نداشتیم.

بهرامی افزود: امسال در حوادث چهارشنبه آخر سال، ۷۹ تن در ارومیه، ۲۰ تن در میاندوآب، ۱۸ تن در خوی، ۱۶ تن در ماکو، ۱۴ تن در تکاب، ۱۴ تن در سلماس، ۱۰ تن در چایپاره، ۹ تن در شاهین دژ، ۷ تن در مهاباد، ۶ تن در شوط، ۵ تن در چالدران، ۵ تن در بوکان، ۴ تن در سردشت، ۴ تن در پیرانشهر، ۳ تن در پلدشت، ۳ تن در نقده و ۲ تن در اشنویه مصدوم شدند.

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان غربی گفت: امسال شمار مصدومان نسبت به سال گذشته ۲۶ درصد کاهش دارد.

کد خبر 4572841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha