پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲ فروردین ۱۳۹۸، ۱۰:۳۴

فرمانده انتظامی ویژه کیش:

لباس پلیس کیش به دوربین مجهز شد

لباس پلیس کیش به دوربین مجهز شد

کیش - فرمانده انتظامی ویژه کیش از تجهیز لباس پلیس کیش به دوربین های ثبت عملکرد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر جمالی، گفت: این دوربین ها عملکرد نیروهای انتظامی همچون نحوه ماموریت و تعامل با مردم را ثبت و ضبط می کند.

جمالی بیان داشت: در میان لوازم و تجهیزات پلیسی، دوربین پوشیدنی که به اختصار BWV نامیده می‌شود یک وسیله دیجیتال قابل حمل برای ضبط ویدئو و صداست که قابلیت عکس‌برداری نیز دارد.

وی تاکید کرد: این دوربین به منظور ضبط و ثبت فعالیت‌های نیروهای پلیس طراحی شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد تا احتمال هرگونه خطایی از طرف نیروهای امنیت جامعه و آمار شکایت‌های مردمی را تا حد زیادی کاهش دهد.

فرمانده انتظامی کیش گفت: دوربین‌های لباس پلیس ناجا امکان پایش آنلاین گشتی‌های پلیس، ضبط و ثبت ماموریت‌ها و ارائه مستندات به مراجع قضایی را فراهم ‌می‌کند ، همچنین، در گذشته و در برخی موارد اختلافاتی بین مردم و گشتی‌های پلیس در اجرای ماموریت به وجود می‌آمد که بهره‌مندی از این تجهیزات می‌تواند علاوه بر حل این مشکلات در راستای رعایت حقوق شهروندی و کنترل رفتار ماموران نیز موثر است.

کد خبر 4573474

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha