پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ فروردین ۱۳۹۸، ۱۲:۲۲

رئیس میراث فرهنگی شهرستان بیرجند؛

غرفه‌های فروش صنایع دستی در بیرجند ۵۰ درصد افزایش یافت

غرفه‌های فروش صنایع دستی در بیرجند ۵۰ درصد افزایش یافت

بیرجند- رئیس میراث فرهنگی بیرجند گفت: غرفه‌های فروش صنایع دستی در شهرستان بیرجند نسبت به سال گذشته در ایام نوروز ۵۰ درصد افزایش دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن علی فولادی صبح شنبه در حاشیه بازدید فرماندار بیرجند از مجموعه باغ جهانی اکبریه و بازارچه صنایع دستی شهرستان اظهار کرد: برای نوروز سال ۹۸ در چهار نقطه شهر بیرجند نوروزگاه داریم که از آن جمله می‌توان به باغ اکبریه، قلعه تاریخی بیرجند، روستای حسین آباد سادات در محل ورودی به بیرجند از کرمان و اصفهان اشاره کرد.

رئیس میراث فرهنگی شهرستان بیرجند بیان کرد: غرفه‌های فروش صنایع دستی در شهرستان بیرجند نسبت به سال گذشته در ایام نوروز ۵۰ درصد افزایش دارد که این غرفه‌ها در محل‌هایی چون بازارچه اکبریه، قلعه بیرجند و باغ و عمارت رحیم آباد است.

فولادی ادامه داد: در نوروز ۹۸ در ۶ نقطه شهر بیرجند ۶۸ غرفه فروش صنایع دستی داریم.

وی با اشاره به ثبت جهانی خراشاد افزود: از این جهت در نوروز سال ۹۸ هم نوروزگاه و هم غرفه‌های فروش صنایع دستی را در روستای خراشاد داریم.

رئیس میراث فرهنگی شهرستان بیرجند گفت: در نوروزگاه‌ها برنامه‌هایی چون موسیقی مقامی، اجرای آداب و روسم نوروزی خراسان جنوبی و شهر بیرجند و سایر برنامه‌های فرهنگی اجرا می‌شود.

فولادی اظهار کرد: سیاست‌گذاری میراث‌فرهنگی برای نوروز ۹۸ هدایت و معرفی آثار تاریخی و باستانی مغفول مانده و مکان‌ها و آثاری است که ثبت ملی و جهانی شده است.

وی یادآور شد: با توجه به اینکه خراسان‌جنوبی و شهر بیرجند در مسیر عبور بسیاری از مسافرانی است که در ایام نوروز قصد زیارت مشهد الرضا (ع) را دارند، آماده خدمت رسانی به مسافران نوروزی هستیم.

کد خبر 4574116

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha