پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۴ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۳۰

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان:

آماده ارائه امکانات امدادی به سیل زدگان شمال کشور هستیم

آماده ارائه امکانات امدادی  به سیل زدگان شمال کشور  هستیم

آبادان - رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان از آمادگی این دانشکده برای بسیج حداکثری نیروها و امکانات امدادی برای کمک به سیل زدگان شمال کشور خبر داد.

شکرالله سلمان زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن ابراز همدردی با حادثه دیدگان از سیل در استان‌های گلستان و مازندران افزود: در روزهای پایانی سال و همزمان با آغاز سال جدید در پی بارش باران رحمت الهی در استان‌های شمالی، جاری شدن سیلاب باعث بروز آبگرفتی مناطق بسیاری در این استان‌ها شد که متأسفانه حوادث و خسارت فراوانی را به دنبال داشت.

وی اظهار کرد: بنده و تمام همکارانم ضمن ابراز تأسف از مشکلات ایجاد شده، با مردم گرانقدر این مناطق از خداوند خواهان حل مشکلات سیل زدگان هستیم.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان تصریح کرد: مجموعه دانشکده علوم پزشکی آبادان آمادگی کامل دارد تا با بسیج حداکثری نیروها و امکانات امدادی به کمک و یاری هموطنان عزیز شمالی کشور بشتابند.

کد خبر 4574680

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha