به گزارش خبرنگار مهر در کرج ، اسماعیل مسعودی در دهمین نشست مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران با کمیته برنامه ریزی شهرستان ها در فرمانداری کرج اظهار داشت:مجموع سهم اعتبارات استان یکهزار و 920 میلیارد تومان است که یکهزار و 300 میلیارد تومان آن در بانک های عامل تائید شده است.
وی افزود: اگر صاحبان طرح های ارائه شده به بانک ها چک برگشتی نداشته و در وثیقه نیز مشکلی نداشته باشند از این میزان اعتبار 160 هزار شغل ایجاد خواهد شد.
مسعودی خاطرنشان کرد: از اعتبارات یاد شده 800 میلیارد تومان به مرحله انعقاد قرارداد رسیده و در پروسه دریافت وام قرار گرفته است و از این میزان اعتبار 82 هزار نفر در چرخه کار و اشتغال استان قرار گرفته اند.
وی یادآور شد: از طرح های در مرحله انعقاد قرارداد نیز 702 میلیارد تومان به صاحبان طرح ها پرداخت شده و از ابتدای اعطای اعتبارات زودبازده 50 تا 52 هزار نفر به صورت 100 درصد در استان تهران مشغول به کار شده اند.
مسعودی تصریح کرد: در آمار ارائه شده اعتبارات منظور شده برای تثبیت اشتغال و سرمایه گذاری لحاظ نشده است و در واقع 35درصد اعتبار برای تثبیت اشتغال و سرمایه در گردش واحدهای صنعتی تخصیص یافته است.
معاون استاندار تهران عملکرد دولت نهم در زمینه بنگاه های اقتصادی زودبازده را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و گفت: این عملکرد به خصوص در استان تهران تبدیل به نهضت عمل صالح شده است و شهرستان کرج در استان تهران در زمینه واگذاری اعتبارات طرح های زودبازده رتبه اول را دارد.
وی همچنین از عملکرد بانک ها به خصوص بانک کشاورزی و مسئولان ادارت شهرستان کرج در زمینه واگذاری ، مشاوره ، ارائه طرح و پیگیری اعتبارت بنگاه های زودبازده تقدیر کرد.
نظر شما