پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ فروردین ۱۳۹۸، ۱۲:۴۸

دبیر مجمع نمایندگان استان گلستان:

خروج و مهار آب از شهرستان ها و روستاها به سمت دریا در اولویت است

خروج و مهار آب از شهرستان ها و روستاها به سمت دریا در اولویت است

آق قلا- دبیر مجمع نمایندگان استان گلستان گفت: خروج و مهار آب از شهرستان ها و روستاها به سمت دریا در اولویت است.

به گزارش خبرنگار مهر، نبی هزار جریبی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران در خصوص سیل آق قلا اظهار کرد: اولویت اول بنده، مجمع نمایندگان استان گلستان و تمامی نیروهای امدادی مهار آب در سطح شهرستان ها و روستاهای سیل زده و هدایت آنها به سوی دریاست.

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی افزود: با ایجاد چند انفجار توسط تیپ مهندسی سپاه پاسداران و تخریب بخشی از مسیر راه آهن اینچه برون، ارتفاع آب در آق قلا و روستاهای اطراف کاهش چشمگیری داشته است.

وی اظهار امیدواری کرد: به زودی آب در تمامی مناطق فروکش کند و فاز دوم عملیات امداد رسانی شامل پاکسازی و بهسازی شهرها و روستاها آغاز شود.

هزارجریبی با اشاره به حضور نماینده ویژه رهبر معظم انقلاب، نماینده رییس جمهور و نماینده رییس قوه قضاییه و وزرای مختلف، روسای سازمان ها و ارگان ها، فرماندهان نظامی و انتظامی، سپاه، بسیج و ارتش و هلال احمر در منطقه گفت: از تمامی عوامل کمک رسان مردمی و دستگاه های مختلف و همچنین حضور ورزشکاران، بازیگران و شخصیت های حقیقی و حقوقی که علاوه بر امدادرسانی باعث دلگرمی مردم سیل زده شده اند، تقدیر و تشکر می کنم.

دبیر مجمع نمایندگان استان گلستان در پاسخ به سوالی مبنی بر نظرش در خصوص برکناری استاندار و جایگزین احتمالی وی هم گفت: استاندار با وجود اطلاع از سیل و در حساس ترین شرائط استان را ترک کرد و عدم حضورش در منطقه، تصمیم گیری و امداد رسانی به مردم را مختل کرد.

وی ادامه داد: بنده از قبل هم با انتصاب ایشان مخالف بودم و نظرم بر انتخاب یک استاندار بومی بود ولی به انتخاب همکاران خود احترام گذاشتم.

هزارجریبی تصریح کرد: به عنوان دبیر مجمع نمایندگان استان تمام تلاش خود را برای انتخاب یک استاندار بومی کارآمد بکار خواهم بست.

وی همچنین به مردم اطمینان داد با دستور رییس قوه قضاییه و رییس بازرسی کشور با عوامل مقصر این حادثه در هر منصب و جایگاهی برخورد خواهد شد.

وی از مردم خواست همچون گذشته اتحاد و همدلی خود را حفظ کنند و افزود: با توجه به حادثه فوق اینجانب امسال عید ندارم و تا عادی شدن اوضاع در آق قلا خواهم ماند.

کد خبر 4575973

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha