به گزارش خبرنگار مهر، ناصر چرخساز صبح امروز در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار کرد: از آغاز طرح ملی خدمات نوروزی تاکنون ۴۳ عملیات امدادی در استان انجام و به ۲۹۴ نفر آسیبدیده امدادرسانی شده است.
به گفته وی از این تعداد ۲۸ مورد به حوادث جادهای، ۱۲ مورد به خدمات حضوری، دو مورد به حوادث شهری و یک مورد به حوادث کوهستان مربوط بوده است.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان البرز تعداد مصدومان حوادث جادهای را ۱۷۳ نفر اعلام کرد و گفت: ۱۱۷ نفر خدمات حضوری دریافت کردهاند، دو نفر در حوادث شهری، دو نفر در حوادث کوهستان توسط نجات گران البرزی امدادرسانی شدهاند.
چرخساز تأکید کرد: عوامل عملیاتی جمعیت هلالاحمر استان به یازده نفر از مصدومان این حوادث، خدمات درمان سرپایی ارائه کردند و همچنین ۳۸ نفر از مصدومان نیز برای تکمیل چرخه بهبودی، به نزدیکترین مراکز درمانی منتقل شدند.
وی گفت: در جریان عملیاتهای امداد و نجات، ۶۴ تیم عملیاتی بااستعداد ۱۷۵ نفر نیروی کادر و داوطلب و با پشتیبانی ۵۲ دستگاه آمبولانس، به ارائه خدمات امداد و نجات به هموطنان و مسافران سطح استان پرداختند.
نظر شما