به گزارش خبرنگار مهر، امین مرادی شامگاه چهارشنبه در حاشیه مراسم افتتاحیه نمایشگاه گروهی نقاشی هنرمندان کردستانی, اظهار داشت: به منظور به تصویر درآوردن آثار هنرمندان جوان و توانمند عرصه هنرهای تجسمی استان ۱۹ تابلوی نقاشی از ۱۲ هنرمند نقاش و تحصیل کرده هنرهای تجسمی از امروز تا ۱۶ فروردین ماه ۹۸ در محل گالری سوره پردیس سینمایی بهمن سنندج در معرض نمایش عموم علاقه مندان قرار داده می شود.
وی افزود: در این نمایشگاه آثارهنرمندان وحید امینی، وریا پرویز پور، حسام جاویدنیا، کژال حسین پناهی، گلاله کمانگر، سیروان کنعانی، عدنان مردوخی، بهار ملکی، ناهید منبری، رضا نصرتی، بهمن نصرتی و آرش یاسمن پور با تکنیک های اکریلیک، رنگ روغن، آبرنگ و پاستل با موضوع آزاد به نمایش گذاشته می شود.
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی کردستان با اشاره به حمایت حوزه هنری استان از هنرمندان تجسمی, ادامه داد: در سال ۹۷ بیش از ۴۰ نمایشگاه در گالری سوره پردیس سینمایی بهمن سنندج از هنرمندان استان و کشوری برپا شد که شاهد استقبال بسیار خوب از علاقمندان هنرهای تجسمی در طول سال از این نمایشگاه ها بوده ایم.
مرادی یاداور شد: با توجه به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری با نام سال رونق تولید جهت تحقق شعار سال و توجه به اقتصاد هنر و رونق تولید در زمینه های مختلف هنری در خصوص حمایت از تولیدات هنری هنرمندان توانمند استان و تلاش در جهت عرضه این آثار در قالب های مختلف از جمله برگزاری نمایشگاه در داخل و خارج از کشور و تولید در سایر بخش های هنری تلاش بیشتری به عمل خواهد آمد.
وی با تسلیت جان باختن تعدادی از هموطنان در حادثه سیل های اخیر در نقاط مختلف کشور از جمله شیراز, بیان کرد: این نمایشگاه از طرف هنرمندان سنندجی تقدیم می شود به روح بلند تمامی جانباختگان حادثه سیل های اخیر در نقاط مختلف کشور و از خداوند متعال برای خانواده این عزیزان صبر و بردباری طلب و برای مصدومین و حادثه دیدگان سلامتی را آرزومندیم.
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان در پایان سخنان خود گفت: درآمدهای ناشی از فروش آثار این نمایشگاه جهت کمک به سیل زدگان اختصاص خواهد یافت.
نظر شما