پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۰ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۴۵

رئیس شورای شهر سنندج:

مدیریت صحیح وقوع سیلاب ها تبدیل تهدید به فرصت است

مدیریت صحیح وقوع سیلاب ها تبدیل تهدید به فرصت است

سنندج - رئیس شورای شهر سنندج گفت: با مدیریت صحیح در حوزه ‌های مختلف می ‌توان تهدید سیلاب در سطح مناطق را به یک فرصت تبدیل کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، غریب سجادی صبح امروز در جلسه فوق‌العاده شورای شهر سنندج که با موضوع تمهیدات و اقدامات انجام شده شهرداری به منظور مقابله با وقوع احتمالی سیل برگزار شد، اظهار داشت: مدیریت صحیح سیلاب‌ها نه تنها می‌تواند سبب کاهش خسارت‌های ناشی از سیل شود، بلکه با تبدیل تهدید به فرصت می‌تواند در جهت تأمین منابع آبی در دوره‌های خشک به استان کمک کند.

وی افزود: نبود طرح جامع مدیریت در زمان وقوع سیلاب و همچنین دوره‌های خشک سبب ایجاد افزایش خسارت‌های مالی و جانی به صورت سالانه می‌شود که ضروری است با مطالعه و تهیه طرح جامع مدیریت در راستای کاهش خسارت‌ها و مدیریت بهینه در این حوزه‌ها ورود کرد.

رئیس شورای شهر سنندج در خصوص اقدامات شهرداری سنندج برای مقابله با سیل احتمالی بیان کرد: خوشبختانه اقدامات خوبی از سوی شهرداری سنندج در این راستا رقم خورده و نحوه مدیریت مجموعه شهرداری سنندج قابل تقدیر است.

سجادی ادامه داد: متأسفانه بیشتر مشکلات شهر سنندج در زمان وقوع حوادث طبیعی به مناطق منفصل شهری باز می‌گردد که مدیریت ناصحیح در دو یا سه دهه اخیر در این مناطق، امروز مشکلات عدیده‌ای را برای شهرداری سنندج به وجود آورده است.

وی یادآور شد: در حال حاضر بسیاری از ساخت و سازها در این مناطق در کانون آسیب سیل احتمالی قرار دارد و بستر رودخانه‌ها و کانال‌های هدایت آب‌های سطحی دستخوش تغییرات فراوان شده است.

رئیس شورای شهر سنندج در پایان سخنان خود گفت: امیدواریم بارندگی‌های اخیر و بارندگی‌هایی که برای روزهای آینده پیش بینی شده به جای تهدید به یک فرصت برای توسعه شهری تبدیل شود و این کار تنها با مدیریت صحیح امکان پذیر است.

کد خبر 4578289

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha