به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام نیا شامگاه شنبه در جلسه مدیریت بحران شهرستان نهاوند گفت: ایران کشوری حادثهخیز است و در این خصوص همه دستگاهها باید آمادگی لازم قبل از وقوع بحران را داشته باشند تا بحران را مدیریت کنند و خود عامل ایجاد بحران نشوند.
وی با اشاره به اینکه شهرستان نهاوند روی گسل باختری قرار دارد و همیشه در معرض خطر است، گفت: دستگاههای خدمات رسان و امدادی شهرستان باید همیشه در آمادگی کامل باشند تا شاهد خسارات جبرانناپذیر نباشیم.
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه پاشنه آشیل شهر نهاوند در بحث سیل مسیل قدیمی شهرستان است که از دل شهر میگذرد، گفت: طی هماهنگیها و پیگیریهای مشترک با فرماندار شهرستان نهاوند تهدید آن احصا شد و طی جلسهای با رئیس ستاد بحران کشور دستور تأمین اعتبار و تهیه طرح ایمنسازی آن اخذ شد که شهرداری نیز در این راستا نسبت به تهیه طرح اقدام کرده است.
وی بابیان اینکه امور آب شهرستان اقدامات پیشگیرانه مثبتی تاکنون انجام داده است، گفت: انتظار میرود اداره منابع آب و دستگاههای خدمات رسان شهرستان در بحث رفع تهدیدات موجود در شهرستان وارد شوند و احکامی که از سوی دادستانی صادرشده اجرایی کنند و اگر جایی هم نیاز به اخذ مجوز برای تخریب و رفع خطر دارند از دادستان شهرستان مجوز گرفته شود چراکه جان مردم شوخیبردار نیست.
مشکل آنتن دهی تلفن همراه و پوشش اینترنت در نهاوند جدی است
بهرام نیا تأکید کرد: موانعی که در شهرستان در این خصوص وجود دارد میتواند بحرانساز باشد و باید ادارات مرتبط بدون هیچگونه مماشاتی با این تهدیدات برخورد کنند.
نماینده مردم نهاوند در ادامه با اشاره به مشکل آنتن دهی تلفن همراه و پوشش اینترنت در شهرستان، گفت: طی دیداری که با وزیر ارتباطات داشتیم مقرر شد شهرستان نهاوند ویژه دیده شود و تا تیرماه سال جاری مشکل نهاوند بهکلی مرتفع شود اما متأسفانه امروز شاهد کاهش سرعت و اختلال در ارتباطات در شهرستان هستیم.
وی ضمن ارتباط تلفنی با ساکی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان در خصوص آخرین اقدامات انجامشده، گفت: مردم شهرستان نهاوند در نقاط مختلف شهری و روستایی در بحث اینترنت مشکل جدی دارند.
مشکل ارتباطی شهرستان نهاوند با یکپارچهسازی اپراتورها رفع میشود
مجتبی ساکی در این خصوص گفت: در راستای تقویت شبکه اینترنت استان و شهرستان نهاوند چند برنامه در نظر گرفتهشده اما با توجه به اینکه شبکه تلفن همراه شهری و روستایی در استان و شهرستان یکپارچه نیستند شاهد مشکلاتی در بحث پوشش هستیم.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان با بیان اینکه با یکپارچهسازی شبکه تلفن روستایی و شهری در استان در حال انجام است، گفت: در حال حاضر استان همدان دارای ۱۶۹ سایت روستایی است که از این تعداد تابهحال حدود ۲۵ سایت تفکیکشده و با اتمام یکپارچهسازی مشکل اینترنت استان و شهرستان نهاوند رفع میشود.
وی افزود: در حال حاضر در راستای توسعه شبکه هر شش ماه یک بار پهنای باند شهرستان نهاوند دو برابر میشود.
نظر شما