پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۲:۰۱

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان خبر داد:

پذیرش بیش از ۴۵ هزار میهمان در ستادهای اسکان فرهنگیان استان همدان

پذیرش بیش از ۴۵ هزار میهمان در ستادهای اسکان فرهنگیان استان همدان

همدان - مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان از پذیرش بیش از ۴۵ هزار میهمان فرهنگی در ستادهای اسکان فرهنگیان این استان خبر داد.

محمد پورداوود در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بر اساس آمار ثبت شده در سامانه اسکان فرهنگیان استان همدان تاکنون ۴۵ هزار و ۳۴۷ نفر در قالب ۱۲ هزار و ۵۹۸ خانوار در پایگاه‌های اسکان فرهنگیان این استان مورد پذیرش قرار گرفته‌اند.

پورداوود افزود: در مجموع تاکنون بیش از ۱۱۸ هزار نفر روز مسافر نوروزی در پایگاه‌های اسکان فرهنگیان استان همدان پذیرش شده‌اند.

وی با اشاره به فعالیت ۱۶۰ مدرسه اسکان پذیر در استان همدان عنوان کرد: امسال بیش از ۳۰۰ نفر کار خدمت رسانی به مسافران نوروزی را در ستادهای اسکان فرهنگیان استان همدان بر عهده دارند.

وی افزود: تمام تلاش عوامل اجرایی ستاد اسکان فرهنگیان استان معطوف به این شده که خدمات مناسب و شایانی به میهمانان نوروزی ارائه شود.

وی بابیان اینکه امسال اتاق‌های نوع «ج» که رضایت‌مندی مسافران در آن حاصل نشده بود در برنامه اسکان نیست، گفت: تلاش عوامل ستاد اسکان فرهنگیان استان معطوف به این خواهد بود که ضمن حفظ کرامت میهمانان، نسبت به معرفی جاذبه‌های مختلف دینی، فرهنگی، تاریخی و طبیعی استان اهتمام ورزند.

کد خبر 4578857

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha