پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ فروردین ۱۳۹۸، ۱۴:۴۷

استاندار لرستان:

حجم خسارت سیل در لرستان بالاست/ امکان اتصال زمینی به روستاها نیست

حجم خسارت سیل در لرستان بالاست/ امکان اتصال زمینی به روستاها نیست

خرم آباد- استاندار لرستان با تاکید بر اینکه حجم خسارات سیل در این استان بسیار بالا است، گفت: امکان اتصال زمینی به اغلب روستاها در کوتاه مدت ممکن نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، سید موسوی خادمی ظهر امروز سه شنبه در سخنانی با اشاره به اینکه از بامداد امروز بحث خدمت رسانی به مناطق پلدختر و معمولان آغاز شده است، اظهار داشت: حجم خسارات خیلی بالا است، خانه‌ها در تعداد زیادی روستا و در بخش‌های عمده‌ای از شهر پلدختر و معمولان در سیل فرو رفته‌اند.

وی با بیان اینکه حجم بالای جمعیت سیل زده را باید غذا، درمان و اسکان بدهیم، تصریح کرد: از امروز صبح هم از استان‌های مختلف کمک شده است، هلال احمر حضور خوبی دارد و نیروهای ارتش با امکانات زمینی و هوایی و عزیزان سپاه با امکانات خود به مناطق سیل زده آمده‌اند.

استاندار لرستان با تاکید بر اینکه امکانات خوبی داریم، اما به دلیل خسارات بالای جاده‌ها و حجم آب موجود امکان اتصال زمینی حداقل در کوتاه مدت در اغلب روستاها نیست، افزود: ‬توانستیم یک مسیر به شهر پلدختر را از طریق آزادراه برقرار کنیم.

خادمی با اشاره به اینکه اولویت اول اسکان و تأمین غذای سیل زدگان است، افزود: در بقیه شهرها ازجمله الیگودرز، دلفان، چگنی و کوهدشت ارتباطات قطع شده و دچار مشکل هستند، ‬بخشی از امکانات را برای خدمات رسانی به این شهرها اختصاص داده‌ایم اما اولویت اول ما پلدختر و معمولان است.

وی که با بخش خبری گفت و گو می‌کرد، یادآور شد: حقیقت این است که بخش غربی پلدختر به طور کامل قابل سکونت نیست، شهر معمولان، روستاهایی مثل‌‬ چم مهر و بابازید به طور کامل زیر آب رفته‌اند و آثار سیلاب روی پشت بام خانه‌ها دیده می‌شود.

کد خبر 4580504

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha