پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ فروردین ۱۳۹۸، ۱۵:۲۸

سرپرست پلیس راه آذربایجان شرقی:

محورهای مواصلاتی آذربایجان شرقی پرترافیک است

محورهای مواصلاتی آذربایجان شرقی پرترافیک است

تبریز - سرپرست پلیس راه آذربایجان شرقی از پرترافیک بودن برخی محورهای مواصلاتی استان به علت موج بازگشت مسافران خبر داد.

رضا کریمی نژاد، در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: هم اکنون حجم تردد در محورهای تبریز- تهران، تبریز- اهر، تبریز – آذرشهر و بزرگراه شهید کسایی به علت موج برگشت سنگین است.

وی با اشاره به اینکه در دیگرهای محورهای مواصلاتی استان هم تا حدودی شاهد ترافیک نیمه سنگین هستیم، ابراز داشت: از رانندگان درخواست می‌شود به منظور حفظ ایمنی خود و سرنشینان خودرو، با آرامش، حوصله و رعایت کامل نکات ایمنی رانندگی کنند.

سرپرست پلیس راه استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: امروز و فردا، تردد کامیون و تریلی، به استثنای خودروهای حامل مواد سوختی و فاسد شدنی هم در همه محورها ممنوع است.

کریمی نژاد در ادامه با اشاره به تصادفات نوروزی در جاده‌های استان ابراز داشت: هر چند با هماهنگی و همکاری دستگاه‌های امدادی و خدماتی و با محوریت پلیس شاهد کاهش ۳۹ درصدی جان باختگان حوادث جاده‌ای بوده‌ایم، اما از ابتدای اجرای طرح نوروزی تاکنون ۲۲ نفر در تصادف رانندگی جان خود را از دست داده‌اند.

وی با بیان اینکه طرح نوروزی پلیس راه استان آذربایجان شرقی تا ۱۸ فروردین ادامه خواهد داشت، افزود: با این وجود، مأموران پلیس راه استان در طرح نوروزی برای حفظ جان هموطنان، هیچ اغماضی در برخورد با رانندگانی متخلف و حادثه‌ساز نداشته و نخواهد داشت.

کد خبر 4581414

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha