به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، مجید سعیدی اظهار کرد: تاکنون بخشی از تجهیزات و ماشین آلات ادارات کل راهداری حمل و نقل جادهای شمال و جنوب استان، شرکتهای آب و فاضلاب روستایی و مخابرات و جمعیت هلال احمر استان کرمان به استانهای سیل زده ارسال شده است.
وی ادامه داد: تاکنون چهار دستگاه خودروی تانکر، چهار دستگاه لودر، یک دستگاه گریدر، یک دستگاه بولدوزر، چهار دستگاه تریلی، دو دستگاه کامیون، یک دستگاه خودروی سبک، سه دستگاه ژنراتور برق سه فاز و یک کامیون آب معدنی به استان لرستان ارسال شده است.
سعیدی به اعزام ۱۸ تکنیسین به استان لرستان نیز خبر داد و اظهارداشت: ۴۰۰ دستگاه چادر امدادی و دو هزار و ۴۰۰ تخته پتو نیز به استان خوزستان ارسال شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان با اشاره به اینکه آمادگی مدیران و نیروهای امدادی در استان کرمان در سطح بالایی است، عنوان کرد: مجموعه مدیریت بحران استان برای ارسال تجهیزات و اقلام مورد نیاز به استانهای سیل زده آمادگی کامل دارد.
نظر شما