پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ فروردین ۱۳۹۸، ۱۱:۴۹

فرمانده انتظامی دامغان:

۵۶ مصدوم حاصل حوادث جاده‌ای دامغان/ ۲ نفر جان باختند

۵۶ مصدوم حاصل حوادث جاده‌ای دامغان/ ۲ نفر جان باختند

دامغان - فرمانده انتظامی دامغان بابیان اینکه جاده‌های این شهرستان طی ایام نوروز، ۵۶ مصدوم داشت، گفت: در مجموع دو نفر در این محورها جان باختند.

سرهنگ سید رضا علوی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه طی ایام تعطیلات نوروز امسال ۵۶ نفر در جاده‌های دامغان مصدوم و به مراکز درمانی منتقل شدند، ابراز داشت: از تعداد تصادف حوزه برون‌شهری شهرستان متأسفانه دو نفربر اثر شدت جراحات وارده جان باختند.

وی اضافه کرد: در پی این تصادف‌ها ۹ نفر در حوزه درون‌شهری و ۴۷ نفر دیگر در حوزه برون‌شهری این شهرستان مصدوم شدند که با حضور فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ به مراکز درمانی اعزام شدند.

فرمانده انتظامی دامغان بابیان اینکه ۱۰۰ فقره تصادف در حوزه درون و برون‌شهری به وقوع پیوسته است، ابراز داشت: از این تعداد ۷۰ فقره تصادف در حوزه درون‌شهری و ۳۰ فقره دیگر در حوزه برون‌شهری این شهرستان بوده است.

علوی از استقرار سه ایستگاه پلیس در مبادی ورودی این شهرستان در طی ایام تعطیلات نوروز امسال خبر داد و تصریح کرد: در کنار استقرار این سه ایستگاه پلیس گشت‌های خودرویی و موتوری پلیس و کلانتری‌ها موجود در سطح شهرستان فعال بودند.

وی ضمن بیان اینکه با بهره‌گیری از پرسنل توانمند باهدف برقراری نظم و امنیت در سطح شهر و محورهای مواصلاتی تلاش شد تا پلیس خدمات خوب و مورد رضایت مسافران و شهروندان را طی این ایام ارائه دهد، اضافه کرد: با توجه به افزایش حجم سفرها در آغاز روزهای نوروز، کنترل و نظارت دقیق عبور و مرور و ایجاد امنیت از مهم‌ترین اقدامات پلیس محسوب می‌شود که نقش پلیس‌راه و راهور در این دو حوزه بسیار پررنگ بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، طرح انتظامی ترافیکی ایام نوروز از ۲۵ اسفند سال گذشته با شعار (نشاط بهاری_ نظم و قانون مداری) آغاز و تا ۱۶ فروردین امسال ادامه دارد و رفتار پلیس در طول این ایام با رعایت مؤلفه اسلامی همراه با ملاطفت که رضایت مندی مردم به اجرا درآمد.

کد خبر 4581792

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha