پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ فروردین ۱۳۹۸، ۱۵:۰۰

آیت الله نوری همدانی:

شناخت نقشه‌های دشمنان بسیار اهمیت دارد

شناخت نقشه‌های دشمنان بسیار اهمیت دارد

قم - یکی از مراجع تقلید شیعیان با بیان اینکه شناخت دشمن و نقشه‌های آنان بسیار اهمیت دارد، گفت: ترامپ از سر پریشانی پاسداران ما را محکوم به تروریست بودن می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حضرت آیت‌الله نوری‌همدانی ظهر دوشنبه در دیدار با اعضای اطلاعات سپاه قزوین که در دفتر این مرجع تقلید در قم برگزار شد، اظهار کرد: به دلیل وجود ابعاد مختلف در اسلام، کادرسازی بسیار دارای اهمیت است.

وی افزود: صحیفه نور، دفتر تبیان در ۵۰ جلد و وصیت‌نامه امام خمینی (ره) سه اثر ارزشمند است که دارای اهمیت فراوانی بوده و ما باید این آثار را مطالعه کنیم.

این مرجع تقلید با اشاره به لزوم حفظ وصیت‌نامه امام خمینی (ره) بیان کرد: وصیت‌نامه امام (ره) باید حفظ شود که به دست نامحرمان نیفتند، این وصیت‌نامه برای ما چراغ راه است.

وی عنوان کرد: پس از قرآن کریم کتاب نهج‌البلاغه دارای اهمیت بوده و امام خمینی (ره) در ابتدای وصیت‌نامه خود از نهج‌البلاغه بسیار تمجید کرده‌اند.

آیت‌الله نوری‌همدانی گفت: پاسداران اسلام در اوایل انقلاب به جبهه‌ها حرکت کردند و بنده نیز سعی می‌کردم که در جبهه‌ها حضور داشته باشم، در آن زمان پیرامون جبهه اشعاری سرودم و محضر امام خمینی (ره) قرائت کردم که مورد عنایت ایشان قرار گرفت.

وی تصریح کرد: ما در حدیث داریم که مسلمان یا باید جهاد رفته و یا باید آرزوی جهاد داشته باشد و اگر مسلمان هیچکدام از این ویژگی‌ها را نداشته باشد، شعبه‌ای از نفاق را در خود دارد.

این مفسر قرآن کریم بیان کرد: آلات و ابزار جهاد در جنگ گرم و جنگ نرم تفاوت دارد و ما باید به آلات هر دو نوع مسلح باشیم و در جنگ نرم باید بصیرت و شجاعت را سرلوحه کار خود قرار دهیم، چرا که رهبر انقلاب به پاسداران توصیه کردند که بصیر و شجاع باشند.

وی ادامه داد: کسی که در اطلاعات فعال است باید عاقبت اندیش و محکم باشد و خیرخواهی و دلسوزی و در عین حال عاقل بودن را در کار خود فراموش نکند، همچنین این افراد باید مطیع رهبر خود باشند و کاری نکنند که بعداً مجبور به عذرخواهی کردن شوند.

آیت‌الله نوری‌همدانی تأکید کرد: دشمنان مردانگی جنگ روبرو را ندارند و برای خرابکاری گروه‌هایی مانند داعش را روانه منطقه می‌کنند که بعدها از این خرابکاری‌ها بهره‌برداری کنند.

وی ابراز کرد: دشمن در منطقه نتوانست اهداف خود را دنبال کند و رئیس‌جمهور آمریکا از سر پریشانی پاسداران ما را محکوم به تروریست بودن می‌کند و ما این طرز فکر را محکوم کرده و پاسداران را مایه عظمت اسلام می‌دانیم.

آیت‌الله نوری‌همدانی مطرح کرد: انقلاب ما انقلابی معنوی بوده و در هیچ جای دنیا چنین انقلابی واقع نشده است؛ حکومت، علم و ارزش سه رکن اساسی هستند که تا جهاد نباشند این سه رکن وجود نخواهد داشت.

این مرجع تقلید یادآور شد: شناخت دشمن و نقشه‌های آنان بسیار دارای اهمیت است و جمهوری‌اسلامی اگر اراده کند می‌تواند اسرائیل را نابود کند چرا که این رژیم در تیررس ما است.

کد خبر 4584934

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha