کوروش خسرویار در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه طی سالهای اخیر جودو در بخش بانوان روند صعودی داشته و برای نخستین بار چندی پیش به عنوان تیمی سومی کشور رسید، اظهار کرد: دعوت از جودوکاران استان در اردوی تیم ملی برگ زرینی است که در کارنامه پر برگ و بار این هیئت به ثبت رسیده است.
به گفته خسرویار اردوی تیم ملی جودو بانوان در روزهای پایانی اسفندماه سال گذشته به میزبانی تهران برگزار شد و ۲۷ بانوی جودوکار از سراسر کشور به این اردو دعوت شدند.
وی افزود: نفرات دعوت شده به این اردو افرادی بودند که در مسابقات کشوری که چندی پیش برگزار شد، صاحب مدال شدند و از خراسان شمالی نیز دو جودوکار در لیست دعوتشدگان است.
وی در ادامه به پتانسیل بالای جودوکاران خانم اشاره و بیان کرد: تلاش، هماهنگی، برنامهریزی منسجم و البته حمایتهای مادی و معنوی از مهمترین آیتمهایی است که میتواند سبب رونق این ورزش در کشور شود.
رئیس هیئت جودو و کوراش خراسان شمالی گفت: مهتاب باغچقی جودوکار وزن منفی ۷۰ و دارنده مدال برنز مسابقات آسیایی هندوستان و زینب یزدان دوست جودوکار وزن منفی ۶۳ از خراسان شمالی چندی پیش در مسابقات قهرمانی کشور بر سکوی سوم ایستادند و صاحب مدال برنز شدند و با توجه به عملکرد خوبی که از خود نشان دادند به این اردو دعوت شدند.
خسرویار افزود: در مسابقات قهرمانی کشور گیلان دو مدال برنز انفرادی بهدست آوردیم و همچنین مقام سومی تیمی را برای نخستین بار در تاریخ جودو بانوان کسب کردیم و اکنون نیز دو جودوکار دعوتشده به اردوی تیم ملی داریم که این نشانگر تلاش بانوان استان و عملکرد رو به بهبودشان است.
نظر شما