پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ فروردین ۱۳۹۸، ۱۵:۰۸

عبدالمهدی اواسط ماه جاری میلادی به عربستان می‌رود

عبدالمهدی اواسط ماه جاری میلادی به عربستان می‌رود

منابع عربی از سفر ماه جاری میلادی نخست وزیر عراق به عربستان و سفر متعاقب ولیعهد سعودی به بغداد خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه ایندیپندنت عربی گزارش داد که عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق در اواسط ماه جاری میلادی به عربستان سفر می‌کند.

بر اساس این گزارش؛ عبدالمهدی را در این سفر هیأت عالی رتبه همراهی می‌کند که شامل مسئولان اجرایی و بازرگانان است. این هیأت عالی رتبه به ریاست عبدالمهدی ۱۵ آوریل جاری به عربستان می‌رود و مذاکرات مربوط به انرژی، امنیت و مبادلات فرهنگی انجام دهد.

این روزنامه فاش کرد: محمد بن سلمان ولیعهد عربستان پس از آن به بغداد سفر خواهد کرد که این نشان دهنده اوج نزدیکی عربستان و عراق است. نخست وزیر عراق پرونده برق را در رأس اولویت‌های دولت عراق قرار می‌دهد زیرا عراق در بخش انرژی با کمبود زیادی روبرو است. عبدالمهدی به دنبال حل بخشی از مشکل برق عراق قبل از فرا رسیدن روزهای گرم تابستان که دمای هوا به ۵۰ درجه در مناطق مرکزی و جنوب می‌رسد، است.

کد خبر 4586143

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha