۲۰ فروردین ۱۳۹۸، ۱۵:۵۰

خلیل آبادی عنوان کرد

تاکید بر حفظ میراث تاریخی پایتخت

تاکید بر حفظ میراث تاریخی پایتخت

رئیس کمیته میراث و گردشگری شورای شهر گفت: باید میراث تاریخی و فرهنگی خود را بدون قضاوت حفظ کنیم و بگذاریم مردم قضاوت کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن خلیل آبادی در نشست خبری کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در انتقاد به برخی رسانه‌ها که شورای شهر تهران، ری و شمیرانات را تنها شورای شهر تهران عنوان می‌کنند، گفت: ان شاءالله ری از تهران جدا می‌شود تا دیگر اینگونه نادیده گرفته نشود اما تا زمانی که ریش ری به سبیل تهران گره خورده لطفاً اسم شورای شهر تهران، ری و شمیرانات را کامل بگویید.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگاری در خصوص بی توجهی به نگاه شورا در انتصابات گفت: این را باید بدانیم ما در اروپا زندگی نمی‌کنیم و در تهرانیم، در شورا مطالباتی وجود دارد که شاید از نگاه برخی قانونی نباشد اما این انتظار از اعضای شورا وجود دارد. اینکه توانمندی‌های فردی را که خلاق و توانمند است، دیده شود و از ما پرسش می‌شود چرا این فرد به مدیریت گرفته نمی‌شود. این فرهنگ مطالبه گری از اعضای شورا وجود دارد حتی برخی برای گرفتن پروانه ساخت و یا اضافه طبقه به عضو شورا مراجعه می‌کنند و انتظار مساعدت دارند و ما نیز به عنوان عضو شورا مجبوریم به مطالبات مردم پاسخ دهیم.

خلیل آبادی با اشاره به گفتگوهای رودررویی که اعضای شورا با شهرداران تهران در این مدت داشتند، گفت: مشورت برای تصمیم گیری ها از سوی شهرداران پذیرفته می‌شود اما در برخی مواقع به آن عمل نمی‌شود ما به مطالبه شخصی، فردی و نابجایی از شهردار نداریم بلکه این مطالبات در راه بهینه سازی فعالیت‌های شهرداری تهران و بر اساس مصالح عمومی شهروندان است.

وی با اشاره به نحوه تعدیل نیرو در روزنامه همشهری گفت: پیگیری این موضوع نه برای من نان دارد و نه نام اما از جهت انسانی این رفتار درست نیست. ما از هیأت مدیره همشهری دعوت کرده ایم که در خصوص این تعدیل نیروها و روش اشتباه توضیح دهد.

خلیل آبادی در خصوص مشکلاتی که در نحوه نام گذاری معابر شهر تهران وجود دارد، گفت: برای شماره گذاری معابر پایتخت به طرحی همه جانبه و علمی نیاز داریم که در شورا به تصویب برسد. پیش از این هر کسی روی کاشی نامی می‌گذاشت و روی خیابان به عنوان نام کوچه ثبت می‌کرد اما در حال حاضر مردم نباید برای پیدا کردن آدرس در عذاب باشند.

وی در خصوص انتقاد به اولویت قرار دادن ساماندهی خانه صداقت گفت: انسان‌ها را باید در عصری که زندگی می‌کنند و شرایطی که بر آنها حاکم است سنجید، من قصد تقدس دادن به فردی را ندارم و از این کار دوری می‌کنم هر چند هدایت در عرصه ادبیات فردی تأثیرگذار بوده است و دغدغه‌های اجتماعی و سیاسی داشته اما نباید در خصوص وی بی انصافی کرد. ما باید به میراث گذشته خود احترام بگذاریم و نمادهای میراثی خود را حفظ کنیم و اجازه دهیم مردم در خصوص آنها قضاوت کنند.

وی ادامه داد: زمانی که مومیایی رضاشاه در حفاری‌ها پیدا شد به عنوان مسئول کمیته میراث اعلام کردم این م مومیایی به عنوان نماد میراثی پایتخت حفظ شود که کسی به آن گوش نداد.

وی تاکید کرد: قضاوت‌های ما نباید با بی انصافی همراه باشد.

خلیل آبادی با اشاره به بسته بودن آرامگاه ظهیرالدوله که مزار بسیاری از مفاخر ما در آن قرار دارد گفت: بسیاری از کشورها از این نوع آرامستان ها به عنوان مکان گردشگری استفاده می‌کنند اما وضعیت امامزاده عبدالله و یا ابن بابویه که بزرگان ما در آن آرامیده اند نامناسب است.

وی گفت: در حفظ فضاهای میراثی در معرض تهدید بودن آن بنای میراثی آن را در اولویت قرار می‌دهد ما در تهران موزه مطهری، شهید بهشتی را داریم اما زمانی که این میراث در معرض تهدید باشد حفظ آنها برای ما در اولویت قرار می‌گیرد.

کد خبر 4586172

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha